Bio gas wordt ook wel duurzaam gas genoemd. Bio gas biedt een zogenaamd 'CO2-neutraal' alternatief voor aardgas, omdat in de complete opwekkingsketen géén extra koolstofdioxide aan de atmosfeer wordt toegevoegd. Duurzaam gas ontstaat tijdens de natuurlijke afbraak van organisch materiaal, bijvoorbeeld op stortplaatsen en agrarische bedrijven. Ook kennen we bio gas waarbij de producent de uitgestoten co² compenseert door middel van aanplanten van bossen en/of bescherming van (oer)bossen.

Bio gas | groen gas via Vereniging de Vastelastenbond

Ook u kunt via hét gratis consumentencollectief van Nederland uw gas groen inkopen, mét collectieve korting uiteraard! Wij bieden u in samenwerking met Greenchoice contracten aan met verschillende looptijden, 1 en 3 jaar. Wilt u een vergelijking van uw huidige tarieven voor (groene) stroom en gas met de Greenchoice groene energie tarieven die wij u momenteel kunnen aanbieden? Maak dan een berekening via onze vergelijkingsmodule of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 Maak vergelijking groene energie 

Aanmelden voor biogas en groene stroom

Meld u via onderstaande links aan voor bio gas en stroom via Vereniging de Vastelastenbond. Of u nu een nieuwe woning heeft, of wilt overstappen in uw bestaande woning!

Meer informatie groene energie

Klik op de links voor meer informatie over het onderwerp groene energie:

energie prijs berekenen