Bereken uw prijs en bekijk wat u kunt besparen

Postcode Huisnr + toev. Stroom normaal Stroom dal Gas Huidige leverancier
 

Waarom kiezen voor de Switch Service? 

De energiekosten (stroom en gas) behoren tot de grootste kostenpost van een huishouden. Wist u dat het gemiddeld 2 uur en 14 minuten van uw tijd in beslag neemt om een goedkope leverancier te vinden? U heeft wel andere dingen aan uw hoofd en vast geen zin en tijd om uit zoeken welk energiecontract voor uw woonsituatie het voordeligste is. Daarom hebben wij een unieke dienstverlening waarbij wij elk jaar voor u het voordeligste energiecontract kiezen. Zo heeft u er geen omkijken meer naar, maar bent u wel elk jaar gunstig uit. Voor deze dienst vragen wij € 29,50 per jaar. 

Waarom moet u nooit een vergelijking maken op basis van een termijnbedrag?

Een termijnbedrag is gebaseerd op een geschat jaarverbruik van uw stroom en gas. Het is dus cruciaal om te weten met welk verbruik gerekend wordt. Over het algemeen wordt het gemiddeld verbruik van de afgelopen 5 jaar gebruikt. Maar er kan veel veranderen in vijf jaar. 
Daarnaast kunt u aan een termijnbedrag niet zien of álle kosten zijn meegenomen, waardoor u een vertekend beeld krijgt.
Zo worden bijvoorbeeld soms netwerkkosten buiten beschouwing gelaten.  Ook wordt de BTW niet altijd vermeld. Dat is niet correct. 
 

De Vastelastenbond gebruikt voor haar berekening het laatste jaarverbruik én
neemt in haar vergelijking altijd álle kosten mee, zodat u geen onaangename verrassingen heeft.

Waarom vergelijken via de Vastelastenbond?

Collectieve korting
Overstapservice
goede voorwaarden

Hulp bij vergelijken nodig?

Wilt u hulp bij het maken van een correcte vergelijking? Neem dan contact op met Vereniging de Vastelastenbond op 040-7200200. Ons team staat u graag te woord. Het vergt kennis, tijd en motivatie om te komen tot de beste keuze. Aanbieders maken hier dankbaar gebruik van en laten consumenten vaak te veel betalen. Wij helpen consumenten bij het maken van een correcte vergelijking. De Vastelastenbond helpt consumenten bij het maken van de juiste keuzes, bewaakt contracten en geeft advies afgestemd op de situatie.
Nog vragen? Bel ons: 040 - 7 200 200 op werkdagen tot 17:00