De voordelen van een gratis lidmaatschap bij de Vastelastenbond in vogelvlucht. U kunt gratis lid worden van de Vastelastenbond. Graag geven we u 4 goede redenen voor deze keuze:

 • Kennismaken met de werkwijze van de Vastelastenbond (heldere communicatie, vaste contactpersonen, adequate acties)
 • Bundeling van kracht zorgt voor meer daadkracht
 • Informatie over vaste lasten via nieuwsbrief, website, weblog en social media
 • Ondersteuning en advies bij geschillen met uw aanbieder (alleen raad)

Uw voordeel van overstappen en gratis lidmaatschap Vastelastenbond

U kunt gratis lid worden van de Vastelastenbond zonder dat u een product via onze vereniging regelt. Bij afname van één van de op de website genoemde producten of diensten wordt u automatisch lid. U profiteert als lid maximaal van onze kracht als belangenbehartiger en inkoopcollectief richting de energieleveranciers, providers en andere aanbieders . Vanzelfsprekend kunt u rekenen op scherpe prijzen voor gewone stroom en gas, maar ook groene energie. Onder het motto ‘Goedkoop = Duurkoop’ houden we ook juist de kleine lettertjes van uw energie contract met de door u gekozen energieleverancier in de gaten. Wat mag u van ons verwachten wanneer u via ons overstapt van energie leverancier?

 1. Scherpe aanbiedingen (zowel in prijs als service) van energie, internet, verzekering en energiebesparende producten
 2. Actuele informatie over prijsontwikkelingen van stroom en gas en internet, tv en bellen
 3. Vinger aan de pols wat betreft contractdata van uw energiecontract
 4. Informatie over de vaste lasten via nieuwsbrief, website, weblog en sociale media
 5. Eventuele problemen met uw (energiel)everancier lossen we snel en adequaat op (raad en daad)
   

Overtuigd?

Bent u net als onze andere leden ervan overtuigd dat goed, eerlijk en spaarzaam advies over besparingen op uw vaste lasten ook gratis kunnen zijn? Kies dan nu voor het gratis lidmaatschap van vereniging de Vastelastenbond. U blijft bij een gratis lidmaatschap vrijblijvend op de hoogte van de collectieve aanbiedingen voor onze leden en het reilen en zeilen binnen de Vastelastenbond. Daarnaast waarshuwt de Vastelastenbond u als een van uw contracten bijna eindigt. Op deze manier voorkomt u dat u onnodig te veel betaalt; bij veel contracten en overeenkomsten voor vaste lasten worden de prijzen en tarieven verhoogt als de overeengekomen contracttermijn is verstreken. Dit overkomt actieve leden van de Vastelastenbond nooit, aangezien men tijdig wordt gewaarschuwd om over te stappen op een ander contract of zelfs naar een andere leverancier of provider.

Word gratis lid en ondersteun het collectief

U hoeft geen producten af te nemen om gratis lid te worden van Vereniging de Vastelastenbond. Ook als u nog geen van onze aanbiedingen wilt afsluiten staan wij u namelijk graag bij in de keuze tussen alle verschillende aanbieders en contracten. Wij bieden u gratis en onafhankelijk advies, heldere communicatie en een vraagbaak voor alles waarop u wilt besparen.

Dit zijn direct uw voordelen bij overstappen van energieleverancier via de Vastelastenbond. Bent ook u, net als inmiddels meer dan 100.000 andere leden overtuigd van onze voordelen van besparen op uw vaste lasten, zoals energie, stap dan nu direct over van energieleverancier en meld u direct via onderstaande knop aan als lid van de Vastelastenbond.

Wilt u weten wat we per product voor u kunnen betekenen. Klik hier.