Tien procent korting via de Vastelastenbond
Je kunt via de Vastelastenbond vrijblijvend een offerte aanvragen, waarmee je dan tien procent korting op HR ISOGlass ontvangt. Onze partner Isolatie Centraal neemt contact op om de mogelijkheden voor jouw woning te bespreken. Op basis van het aantal vierkante meters glas dat vervangen moet worden, ontvang je een indicatieve prijsberekening. Daarna volgt een thuisbezoek door onze glasspecialist waarbij alles nog een keer goed gemeten wordt en waar je vragen kunt stellen of bijzonderheden kunt bespreken. Op basis van dit bezoek ontvang je een maatwerkofferte. Ga je akkoord, dan wordt het glas besteld en een afspraak voor plaatsing ingepland.
Bereid je voor op de toekomst met HR IsoGlass!

Waarom voor HR IsoGlass kiezen?

HR IsoGlass staat bekend om de uitzonderlijk hoge isolatiewaarde. Dit isolatieglas isoleert drie keer beter dan ‘normaal’ dubbel glas en tot zelfs zes keer beter dan enkel glas. En dat voel je direct! Door voor dit isolatieglas te kiezen, zorg je voor minder warmteverlies en meer comfort.

Vastelastenbond isolatie actie

Hoe werkt het?

HR IsoGlass is voorzien van een coating aan de binnenzijde. Dit isolatieglas is gevuld met Argongas, waardoor de straling van de zon in de winter wordt doorgelaten (opwarming). In de zomer houdt dit glas de straling juist tegen (verkoeling). De afstandshouders in het glas zijn van kunststof en niet van aluminium, waardoor warmtelekken aan de buitenranden van het glas tot een minimum beperkt worden. Kies je voor HR IsoGlass dan levert dat een energiebesparing van gemiddeld tien procent op.