10% Korting via de Vastelastenbond
Je kan via de Vastelastenbond vrijblijvend een offerte aanvragen. Je ontvangt dan 10% korting op HR ISOGlass. Onze partner Pluimers Isolatie neemt contact met jou op om de mogelijkheden voor jouw woning te bespreken. Op basis van het aantal vierkante meters glas wat vervangen moet worden, ontvangt je een indicatieve prijsberekening. Daarna volgt een thuisbezoek door de glasspecialist en wordt alles nog een keer goed gemeten en kan je vragen stellen of bijzonderheden bespreken. Je ontvangt op basis daarvan een maatwerkofferte. Ga je akkoord, dan wordt het glas besteld en een afspraak voor plaatsing ingepland.
Zo bent je voorbereid op de toekomst!

Waarom voor HR IsoGlass kiezen?

HR IsoGlass isolatieglas staat bekend om de uitzonderlijk hoge isolatiewaarde. Het isoleert maar liefst 3 keer beter dan ‘normaal’ dubbel glas en zelfs 6 keer beter dan enkel glas. En dat voel je direct. Zo zorgt het voor minder warmteverlies en meer comfort.

 

Vastelastenbond isolatie actie

Hoe werkt het?

HR IsoGlass is voorzien van een coating aan de binnenzijde van het glas. HR IsoGlass is gevuld met Argongas. Hierdoor wordt de straling van zon door gelaten in de winter (opwarming door zon) en de straling tegen gehouden in de zomer als de zon hoog staat (verkoeling in de zomer). De afstandshouders in het glas zijn van kunststof en niet van aluminium waardoor warmtelekken aan de buitenranden van het glas ook nog eens tot een minimum beperkt wordt. Kiest u voor HR IsoGlass dan levert jeu dat een besparing van gemiddeld 10% van jouw energieverbruik op.