10% Korting via de Vastelastenbond
U kan via de Vastelastenbond vrijblijvend een offerte aanvragen. Vraag in de periode 6 augustus tot 1 oktober 2019 een offerte aan via de Vastelastenbond en u ontvangt 10% korting op HR ISOGlass. Onze partner Pluimers Isolatie neemt contact met u op om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken. Op basis van het aantal vierkante meters glas wat vervangen moet worden, ontvangt u een indicatieve prijsberekening. Daarna volgt een thuisbezoek door de glasspecialist en wordt alles nog een keer goed gemeten en kan u vragen stellen of bijzonderheden bespreken. U ontvangt op basis daarvan een maatwerkofferte. Gaat u akkoord, dan wordt het glas besteld en een afspraak voor plaatsing met u ingepland.
Zo bent u voorbereid op de toekomst!

Waarom voor HR IsoGlass kiezen?

HR IsoGlass isolatieglas staat bekend om de uitzonderlijk hoge isolatiewaarde. Het isoleert maar liefst 3 keer beter dan ‘normaal’ dubbel glas en zelfs 6 keer beter dan enkel glas. En dat voelt u direct. Zo zorgt het voor minder warmteverlies en meer comfort.

Hoe werkt het?

HR IsoGlass is voorzien van een coating aan de binnenzijde van het glas. HR IsoGlass is gevuld met Argongas. Hierdoor wordt de straling van zon door gelaten in de winter (opwarming door zon) en de straling tegen gehouden in de zomer als de zon hoog staat (verkoeling in de zomer). De afstandshouders in het glas zijn van kunststof en niet van aluminium waardoor warmtelekken aan de buitenranden van het glas ook nog eens tot een minimum beperkt wordt. Kiest u voor HR IsoGlass dan levert u dat een besparing van gemiddeld 10% van uw energieverbruik op.