Wilt u ook uw energierekening fors verlagen? Vraag dan nu en gratis adviesgesprek aan! Onze isolatie adviseur komt graag bij u langs voor een adviesgesprek en een vrijblijvende offerte.

Naam


Adres


Contactgegevens
Wat gebeurt er verder?

  1. Onze isolatiepartner Pluimers neemt zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen voor een persoonlijk adviesgesprek. Pluimers zal u telefonisch benaderen. Uiteraard is het isolatieadviesgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

  2. Tijdens het persoonlijke adviesgesprek bij u thuis bekijken ze uw woning o.a. middels een endoscopisch onderzoek. Onze isolatiepartner voorziet u van uitleg en advies over isolatie in uw woning. In het gesprek leggen ze eveneens de voordelen en de verschillende materiaalkeuzes uit. Zo weet u wat de isolatiemogelijkheden voor uw woning zijn.

  3. U ontvangt vrijblijvend een offerte voor uw specifieke situatie. De offerte is 30 dagen geldig. Wanneer u akkoord gaat met de offerte kan het isoleren van uw woning al binnen twee weken plaatsvinden!

Hoe werkt het?

1. Endoscopisch onderzoek en advies                      
1. Endoscopisch onderzoek,              2. Binnen één dag geregeld              3. U geniet van wooncomfort
    advies en offerte

Heeft u een keuze gemaakt?

Heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u dat via de Vastelastenbond of direct aan Pluimers laten weten. 

Besparen op uw energierekening

Wilt u een optimale besparing realiseren. Regel dan ook direct uw energiecontract via de Vastelastenbond. Wij bieden onze leden scherpe energietarieven. Geniet van de laagste prijs voor een optimale energiebesparing. Bekijk de mogelijkheden of vraag advies aan onze adviseurs.  Heeft u vragen over uw isolatie aanvraag? Schroom niet om ons te bellen. Onze klantenservice staat voor u klaar. U kunt ons bereiken op 040-7200200. 

Veel gestelde vragen

Zowel het aanschaffen als van isolatie vergt aandacht en tijd. Het is een product dat u niet direct ziet, maar u wilt wel genieten van een hoge isolatie kwaliteit. Isoleren is vakwerk en moet goed aangebracht worden, zodat u hier voor veel jaren profijt van heeft. 

Wat is isolatie?
Hoe weet ik in welke mate mijn woning isolatie behoeft?
Hoe vraag ik subsidie aan?
Brengt isolatie een grote kostenpost met zich mee?
Hoe weet ik of ik isolatie kan toepassen?
Alle veel gestelde vragen