Met de vaste lasten nieuwsbrief wordt u periodiek per email op de hoogte gehouden van nieuws, acties en voordelen van de Vastelastenbond.

Lees in onze Vaste Lasten Nieuwsbrief onze laatste informatie over alles wat met vaste lasten te maken heeft. Blijf met de Vaste Lasten Nieuwsbrief op de hoogte van ons aanbod in energie, verzekeringen, internet tv en bellen en meer.

Via de Vaste Lasten Nieuwsbrief blijft u daarnaast op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de vastelastenbond en nieuws, ontwikkelingen en feiten over providers en leveranciers van vaste lasten.

Binnen de periodieke nieuwsbrief van Vereniging de Vastelastenbond wordt u voorzien van het laatste nieuws van de Vastelastenbond over energie, internet, tv en bellen . Ook voor nieuws en interessante feiten over stroom, gas, autoverzekering, zorg verzekering, internet, tv en bellen bezoekt u de Vastelastenbond nieuwspagina. Daarnaast kunt u natuurlijk hier ook terecht voor nieuws over de vastelastenbond zelf, waaronder ook speciale aanbiedingen voor onze vastelastenbond leden, uitbreidingen van onze website, over onze dienstverlening en klachtafhandeling en vanzelfsprekend onze gerenommeerde klantenservice en hulp bij overstappen. Ook vindt u hier de laatste tips bij overstappen van leverancier, aanbieder en of verzekeraar.
De Vaste lasten nieuwsbrief is er voor iedereen. Schrijf u in voor de Vaste Lasten Nieuwsbrief

Overzicht nieuwsbrieven Vastelastenbond

Heeft u een recente versie van de Vastelastenbond nieuwsbrief gemist, of wilt u zich inlezen in het laatste nieuws rondom het besparen op de vaste lasten of het overstappen van energie leverancier, verzekeraar of internet, tv en bellen aanbieder, dan treft u hieronder een overzicht van de meest recente versies van de Vastelastenbond nieuwsbrief.

Overstappen via Vastelastenbond nieuwsbrief

Binnenkort zal het ook mogelijk worden om voor een aantal producten en diensten aangeboden via de Vastelastenbond om over te stappen via speciale knoppen in onze nieuwsbrief. Hiermee wordt het ook makkelijker voor u om uw vrienden, kennissen en familie te attenderen op de klant vriendelijke dienstverlening en voordelen van een gratis lidmaatschap bij de Vastelastenbond. Tevens zal het dan mogelijk worden om u te belonen voor de door u aangebrachte nieuwe leden van de Vastelastenbond, die, net als uzelf, gaan genieten van de voordelen van besparen op de vaste lasten via de Vastelastenbond, zoals op energie en internet, tv en bellen maar ook uw autoverzekering en zorgverzekering.

[insert iconen voor verzonden nieuwsbrief per maand, HUH?]

Inschrijven en uitschrijven nieuwsbrief Vastelastenbond

De vastelastenbond heeft uw privacy in een hoog vaandel staan. U kunt zich te allen tijde gemakkelijk in en uitschrijven via onderstaande pagina’s als ook in de nieuwsbrief zelf.

Inschrijven Vastelastenbond nieuwsbrief

Uitschrijven Vastelastenbond nieuwsbrief