Deel uw klachten, suggesties en ervaringen met de Vastelastenbond. Wij zijn constant bezig onze service te optimaliseren en zijn erg benieuwd naar uw feedback, vragen en opmerkingen en natuurlijk van de opmerkingen over andere energie leveranciers en internet aanbieders. Aan de hand hiervan kan ook de Vastelastenbond leren en haar product aanbod voor haar leden verbeteren en aanpassen.

Vele tienduizenden leden zijn tevreden over onze service maar er gaat onverhoopt wel eens wat mis. Als u uw klacht hier kenbaar aan ons maakt zullen we zo spoedig mogelijk reageren en een oplossing verzorgen.

Alle suggesties zijn welkom, we zijn altijd op zoek naar input. Besparingstips, nieuwsberichten over vaste lasten, suggesties voor nieuwe collectieven en zo voorts. De Vastelastenbond ziet uw suggesties graag verschijnen.

Vertel ons uw mening

Uw mening

Voor ervaringen door leden van de Vastelastenbond, kunt u op deze specifieke pagina terecht of deel dan hier uw ervaringen met de Vastelastenbond. Mond tot mond is de beste promotie, vooral voor een vereniging zonder winstoogmerk. Bent u bijvoorbeeld ook positief verrast door onze uitgebreide persoonlijke service, of geholpen met een probleem waar u al een tijd mee zat? Beschrijf uw ervaring of suggestie hier en help het collectief nog sterker te maken!

Richtlijnen bij het plaatsen van een suggestie voor de Vastelastenbond

Vastelastenbond hanteerd simpele maar heldere richtlijnen voor het plaatsen van een mening, suggestie of ervaring. Zoals ook u het fijn vindt om meer dan 1 regel of een paar woorden te lezen als mening of ervaring over een energieleverancier, zo verwachten wij ook van u dat wanneer u een mening of ervaring wenst te plaatsen, dat u dan ook de moeite neemt om meer dan een paar woorden op te schrijven. Bij klachten over een aanbieder verwachten wij ook van u, dat u de klacht duidelijk omschrijft, de klacht onderbouwt, alsmede de reeds gedane moeite om uw al dan niet gegronde klacht, kenbaar te maken.

Tevens zal de Vastelastenbond alle ervaringen en meningen waarbij ongeoorloofd, slecht en haatdragend taalgebruik wordt gehanteerd, direct van de website verwijderen dan wel deze ervaring of mening niet op de website toelaten. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de Vastelastenbond uw suggestie, ervaring met of mening eerst toetst aan de eerdergenoemde criteria alvorens de Vastelastenbond uw reactie zal plaatsen.