Start met uw autoverzekering!

Kenteken

Verzekeringen vergelijken loont!

Het vergelijken van verzekeringen kan u een grote besparing opleveren. Alle verzekeringen samen vormen een groot deel van uw vaste lasten. Door te vergelijken kunt u gemakkelijk besparen. In veel gevallen is het mogelijk om tientallen euro’s per maand te besparen op uw verzekeringen. Buiten een goede prijs zijn ook de voorwaarden erg belangrijk. De Vastelastenbond biedt alleen verzekeraars aan die goede voorwaarden hanteren. Geen verrassingen achteraf dus. 

Autoverzekering vergelijken

Uw autoverzekering vergelijken met de andere aanbieders in de markt is altijd slim om geregeld te doen. Vaak kunt u uzelf goedkoper verzekeren en dat met dezelfde of betere voorwaarden. Bekijk snel wat u kunt besparen op uw autoverzekering.

Reisverzekering vergelijken

Het vergelijken van de reisverzekering begint bij het bepalen of u kiest voor een doorlopende of korte reisverzekering. Na deze keuze is het makkelijker om een reisverzekering te vergelijken. 

Zorgverzekering vergelijken

Aan het einde van het jaar kunt u altijd weer kiezen voor een nieuwe zorgverzekering. Door een vergelijking te maken van de zorgverzekering kunt u de juiste keuze maken op basis van uw situatie.

Inboedelverzekering vergelijken

De inboedelverzekering vergelijken loont ook. Er zijn veel verzekeraars die een inboedelverzekering aanbieden. Door deze met elkaar te vergelijken komt u tot de beste verzekering voor uw situatie.

Vrijblijvend polisvergelijk

Naast het vergelijken van verzekeraars op onze website bieden we ook nog een extra dienst aan. Deze dienst is gratis en volledig onafhankelijk. Wij vergelijken voor u persoonlijk alle aanbieders met uw huidige contract. We vergelijken daarbij de prijs, maar ook zeker de voorwaarden. Wij geven u een advies voor een beter contract.

Hoe werkt het?

  • U meldt zich aan voor het polisvergelijk
  • U stuurt ons uw polisbladen en persoonlijke informatie toe
  • Ontbrekende gegevens vragen wij op bij uw huidige verzekeraar
  • Wij maken gratis een onafhankelijk vergelijk
  • U ontvangt binnen 10 dagen van ons het polisvergelijk
  • U bepaalt zelf of u overstapt

Aanmelden en uw polisbladen insturen kan door een mail te sturen naar info@vastelastenbond.nl

Hulp bij vergelijken nodig?

Wilt u hulp bij het maken van een correcte vergelijking? Neem dan contact op met Vereniging de Vastelastenbond op 040-7200200. Ons team staat u graag te woord. Het vergt kennis, tijd en motivatie om verzekeringen te vergelijken. Aanbieders maken hier dankbaar gebruik van en laten consumenten vaak te veel betalen. Wij helpen consumenten bij het maken van een correcte vergelijking. De Vastelastenbond helpt consumenten bij het maken van de juiste keuzes, bewaakt contracten en geeft advies afgestemd op de situatie.