WOZ waarde check

Jaarlijks het beste energiecontract
voor de laagste prijs

Altijd het beste aanbod

Met jaarlijkse overstap

Hoe weet je zeker dat je het beste energiecontract kiest? Er is ontzettend veel keuze, maar wat werkt voor jou? Onze onafhankelijke experts helpen je bij het maken van de juiste keuze, zodat je profiteert van het meest voordelige energiecontract bij een betrouwbare en financieel gezonde energieleverancier.

Met onze kennis van de markt zoeken wij het beste contract voor je uit. Onze service Energie Vanzelf Geregeld is speciaal voor dat doel ontwikkeld. 

Altijd beste energiecontract

Energie Vanzelf Geregeld helpt jou bij het zoeken en afsluiten van het beste energiecontract. Voor € 75,- per jaar (of € 7,50 per maand) regelen wij het uitzoekwerk, de overstap én opzegging voor je. Jij hoeft je dus niet meer druk te maken om kleine lettertjes en goed verstopte polisvoorwaarden. Je besparingen kunnen oplopen tot € 774,- euro!

Onze ervaren experts verkennen dagelijks de energiemarkt voor je zodat je nooit meer teveel voor je energierekening betaalt.

  • Wij regelen jaarlijks de overstap en opzegging
  • Geen omkijken meer naar je energiecontract
  • Wij onderzoeken financiële gezondheid energiebedrijven
  • Vastelastenbond al 18 jaar actief

Voor wie is de berekening?

Wat is jouw e-mailadres?

Op dit e-mailadres ontvang je de gespecificeerde berekening

Wat is jouw adres?

Veelgestelde vragen

Krijg ik vooraf een voorstel toegestuurd? + -

Je krijgt, ruim voor je overstap, een voorstel van het beste energiecontract. Zonder tegenbericht gaat het energiecontract in (nadat je huidige energiecontract is afgelopen). Wil je toch geen gebruik maken het contract dat we voor je hebben gekozen? Dan kun je gebruik maken van je wettelijke bedenktijd van 14 dagen. 

Kan ik zelf een energieleverancier kiezen? + -

De energiemarkt is nogal grillig. De energiemarkt verandert elke dag. In het kort: Wij kiezen voor jou. We weten gelukkig door onze ervaring het kaf van het koren te scheiden. We melden je alleen aan bij betrouwbare leveranciers. Daarnaast nemen we alle contractvoorwaarden onder de loep genomen. Contracten met onredelijke voorwaarden worden uitgesloten. Je kan je voorkeuren opgeven, dan zullen we daar rekening mee houden. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan voorkeur voor duurzame energie. 

Op de pagina van Energie Vanzelf Geregeld kun je een berekening maken. Je kan hier de energieleverancier zien met het beste aanbod op die dag. Wil je zeker weten dat je deze deal krijgt? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk Energie Vanzelf Geregeld te activeren. Doe je dit later? Dan kan het zijn dat een andere energieleverancier in de tussentijd een beter aanbod heeft. Wij kiezen dan een andere leverancier, omdat dit een betere deal voor je is. 

Wat als ik word aangemeld bij een leverancier waar ik geen klant van wil worden? + -

In dat geval heb je 14 dagen de tijd om in overleg met ons het energiecontract te annuleren bij de energieleverancier. Vervolgens zal Energie Vanzelf Geregeld voor jou een nieuw energiecontract selecteren bij een andere energieleverancier met een voordelige energiedeal.

Recente topics uit onze nieuwsbrieven.

Je kan altijd terecht met vragen, maar misschien hebben we jouw vragen al wel beantwoord. Bekijk onze blogs eens om er achter te komen.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op. Onze 20 experts zitten voor je klaar.