Wij switchen elk jaar voor jou van energieleverancier
Zo maak je optimaal gebruik van de jaarlijkse deals
Meld je nu aan >

Zo heb je elk jaar de beste energiedeal [Uniek in NL]

Het eerste jaar heb je een mooie korting bij een nieuw energiecontract. Het jaar er op betaal je gewoon het hogere bedrag. Dus waarom niet elk jaar overstappen? Nou, dat kunnen wij voor je regelen. Zonder dat je iets hoeft te doen. Makkelijk he?

Energie Vanzelf Geregeld
vergelijkt alle aanbiedingen

Om het het beste aanbod voor jou te regelen, vergelijken we continu alle aanbiedingen op de energiemarkt. We zijn 100% onafhankelijk en niet gebonden aan aanbieders. Voor slechts 39 euro zorgen we dat je altijd het beste aanbod hebt, jaar in, jaar uit.

Zo bespaar je ieder jaar

Zo werkt het. Helder & overzichtelijk

  • We houden continu alle aanbiedingen in de gaten
  • We kiezen het contract dat bij jou past
  • We regelen elk jaar op tijd de overstap voor jou
  • Jij profiteert van een jaar voordelige energie

Meld je snel aan

Weet je wat je energieverbruik is?
kWh
kWh
M3
Ga je binnenkort verhuizen naar bovenstaand adres?
Datum sleuteloverdracht?
Wanneer wil je overstappen?
Welke soort energie wil je ontvangen?
Wie is je huidige energieleverancier?

Lees hoe we anderen hebben geholpen

10
Gewoon perfect ontzorgt.
Een uitstekende klantenservice. Op, voor mij serieuze, vragen krijg ik vlot en duidelijk antwoord.
9
Keurig geregeld
Alles keurig op tijd geregeld.
10
Geen omkijken naar
Alles prima en automatisch geregeld.
30-10-2019 Nico, Woerden
21-10-2019 Jan, Cuijk
21-10-2019 Jaap, Schiedam
Vaste lasten nooit laag genoeg
Al 15 jaar maken we voor 150.000 leden de wereld van vaste lasten helder en overzichtelijk. We zijn 100% onafhankelijk! Dus niet gebonden aan leveranciers. We bestaan door de abonnementen die we aanbieden. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt verschil maken.
Lees meer over ons >
Wij zijn 100% onafhankelijk. Zo houden we de prijzen laag.
Twijfel je nog? Of heb je vragen?
Neem gerust contact op. Onze 20 experts zitten voor je klaar.
Of bekijk de veelgestelde vragen onderaan de pagina >
Dit kan je van ons verwachten
Je krijgt elk jaar de beste deal
Elk jaar kijken we welke energieleverancier het beste bij je past. we kijken naar de beste prijs maar ook naar jouw voorwaarden.
Wij regelen de contracten
Wij sluiten alle contracten voor je af. Je machtigt ons hiervoor, zodat je zelf niets hoeft te doen.
Jij bespaart
Je bespaart jaarlijks een hoop geld. Klanten besparen zo'n €200,- to €400,- op hun energierekening. Klinkt goed toch?

Dit wil je misschien ook weten

Waarom is Energie Vanzelf Geregeld ontwikkeld?
 

De Energie Vanzelf Geregeld is ontwikkeld om maximaal gebruik te maken van de concurrentie op de energiemarkt. Energieleveranciers strijden met lage tarieven en hoge kortingen om de klant. De energiemarkt is echter complex en niet transparant.

Bij veel consumenten ontbreekt het aan tijd, interesse en kennis. Je hebt geen zin en tijd om je bezig te houden met het scannen van de energiemarkt en het onder de loep nemen van al de verschillende energiecontracten. Daarnaast vergeet je vaak de einddatum van je contract, waardoor je onnodig dure tarieven betaalt.

Wij snappen dat. En daarom hebben we Energie. Vanzelf Geregeld bedacht. Met Energie Vanzelf Geregeld nemen we alles uit handen. Wij regelen alles!

Wissel ik met de Energie Vanzelf Geregeld elk jaar van energieleverancier?
 

Ja, omdat energieleveranciers hun tarieven na één jaar verhogen, switchen wij jouw elk jaar van energieleverancier. Langer klant blijven heeft namelijk geen zin: de verlengingstarieven zijn altijd hoger dan bij een nieuw actiecontract van een andere energieleverancier. Via onze dienst houden wij in de gaten wanneer het voor jou tijd is om over te stappen naar een nieuwe energieleverancier. Wij regelen de overstap, zodat je weer verzekerd bent van lage tarieven.

Krijg ik vooraf een voorstel toegestuurd?
 

Je krijgt, ruim voor je overstap, een voorstel van het beste energiecontract. Zonder tegenbericht gaat het energiecontract in (nadat je huidige energiecontract is afgelopen). Wil je toch geen gebruik maken het contract dat we voor je hebben gekozen? Dan kun je gebruik maken van van je wettelijke bedenktijd van 14 dagen. 

Kan ik zelf energieleverancier kiezen?
 

De energiemarkt is nogal grillig. De energiemarkt verandert elke dag. In het kort: Wij kiezen voor jou. We weten gelukkig door onze ervaring het kaf van het koren te scheiden. We melden je alleen aan bij betrouwbare leveranciers. Daarnaast nemen we alle contractvoorwaarden onder de loep genomen. Contracten met onredelijke voorwaarden worden uitgesloten. Je kan je voorkeuren opgeven, dan zullen we daar rekening mee houden. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan voorkeur voor duurzame energie. 

Op de pagina van Energie Vanzelf Geregeld kun je een berekening maken. Je kan hier de energieleverancier zien met het beste aanbod op die dag. Wil je zeker weten dat je deze deal krijgt? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk Energie Vanzelf Geregeld te activeren. Doe je dit later? Dan kan het zijn dat een andere energieleverancier in de tussentijd een beter aanbod heeft. Wij kiezen dan een andere leverancier, omdat dit een betere deal voor je is. 

Wat als ik wordt aangemeld bij een leverancier waar ik geen klant van wil worden?
 

In dat geval heb je 14 dagen de tijd om in overleg met ons het energiecontract te annuleren bij de energieleverancier. Vervolgens zal Energie Vanzelf Geregeld voor jou een nieuw energiecontract selecteren bij een andere energieleverancier met een voordelige energiedeal.

Waarom kost Energie Vanzelf Geregeld geld?
 

Heel simpel; omdat we 100% onafhankelijk zijn van energieleveranciers. Zo kunnen we altijd het beste contract kiezen voor jou! Wij verdienen ons geld door onze services aan te bieden in een abonnementsvorm. Dit kost je een bepaald bedrag per jaar afhankelijk van welk pakket je hebt. Hiervan betalen we o.a. ontwikkelingskosten van onze website, onze medewerkers, onze eigen vaste lasten en onze marketing. 

Ik heb zonnepanelen, houden jullie hier rekening mee?
 

Jazeker! Maar geef het wel op tijd door. We houden wij hier namelijk rekening mee bij het selecteren van het beste energiecontract. Is het nog niet bij ons bekend, stuur ons dan een e-mail om door te geven per wanneer je de zonnepanelen hebt. Het is belangrijk dat wij weten hoeveel stroom je opwekt en hoeveel je verbruikt. Daar wordt het kiezen van de beste energiedeal voor ons alleen maar leuker van. 

Moet ik zelf contact onderhouden met de leverancier?
 

Het is prima om zelf contact te onderhouden met je energieleverancier. Dat begint vaak bij het doorgeven van de meterstanden. Dit kan je het makkelijkste direct bij jouw energieleverancier doen. Vaak krijgt je ook een persoonlijke pagina.

Er is verder veel veranderd in de AVG wetgeving. En daar houden wij ons aan. Wil je je maandbedrag aanpassen of een betalingsregeling treffen dan dien je dit af te stemmen met de energieleverancier die wij voor jou gekozen hebben.

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden?

Neem dan even contact met ons op.

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn 100% onafhankelijk en dus niet gebonden aan leveranciers. We kunnen bestaan door de verschillende abonnementen die we aanbieden. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken.

Samen zijn we een team van 20 experts met een club van ruim 150.000 leden.

Meer weten over ons?

Energie Vanzelf Geregeld
Aanmelden