Bereken uw kosten en bekijk wat u kunt besparen

Postcode Huisnr + toev.
 

Altijd groene stroom
Vlekkeloze overstap
Voordelige collectieve tarieven
92% beveelt ons aan

Hulp bij vergelijken nodig?

Wilt u hulp bij het maken van een correcte vergelijking? Neem dan contact op met Vereniging de Vastelastenbond op 040-7200200. Ons team staat u graag te woord. Het vergt kennis, tijd en motivatie om te komen tot de beste keuze. Aanbieders maken hier dankbaar gebruik van en laten consumenten vaak te veel betalen. Wij helpen consumenten bij het maken van een correcte vergelijking. De Vastelastenbond helpt consumenten bij het maken van de juiste keuzes, bewaakt contracten en geeft advies afgestemd op de situatie.

Vergelijken loont!

De energiekosten (stroom en gas) behoren tot de grootste kostenpost van een huishouden. Door een vergelijking te maken van de verschillende prijzen bij energieleveranciers kunt u hier al snel honderden euro's verdienen! Veel consumenten nemen niet de tijd om stroom en gasprijzen te vergelijken, maar proberen wel te besparen door minder uit eten te gaan of kleding in de uitverkoop te kopen. Dat vinden wij gek. Waarom besparen op de leuke dingen? De Vastelastenbond moedigt consumenten aan om een vergelijking te maken van de energiekosten. Dan kunt u van de besparing op uw energiekosten meerdere keren uit eten.

Waarom moet u nooit een vergelijking maken op basis van een termijnbedrag?

Een termijnbedrag is gebaseerd op een geschat jaarverbruik van uw stroom en gas. Het is dus cruciaal om te weten met welk verbruik gerekend wordt. Over het algemeen wordt het gemiddeld verbruik van de afgelopen 5 jaar gebruikt. Maar er kan veel veranderen in vijf jaar. 
Daarnaast kunt u aan een termijnbedrag niet zien of álle kosten zijn meegenomen, waardoor u een vertekend beeld krijgt.
Zo worden bijvoorbeeld soms netwerkkosten buiten beschouwing gelaten.  Ook wordt de BTW niet altijd vermeld. Dat is niet correct. 
 

De Vastelastenbond gebruikt voor haar berekening het laatste jaarverbruik én
neemt in haar vergelijking altijd álle kosten mee, zodat u geen onaangename verrassingen heeft.

Waarom vergelijken via de Vastelastenbond?

Collectieve korting
Overstapservice
goede voorwaarden
Nog vragen? Bel ons: 040 - 7 200 200 op werkdagen tot 17:00