Duurzame groene energie uit eigen land

Echte groene energie die voor 100% is opgewekt uit Nederlandse bronnen. Via Vereniging de Vastelastenbond geniet u van extra korting bij groene energieleverancier Greenchoice. Kies uit onderstaande mogelijkheden en stap over op échte groene energie.
Groene stroom en gas voor 1 jaar
groene stroom Greenchoice
Groene stroom en groen gas. Heel erg voordelig met onze collectiviteitskorting voor 12 maanden.
Groene stroom en gas voor 3 jaar
groene stroom Greenchoice
100% groene stroom en biogas uit Nederland voor een lage prijs. De groenste energieleverancier.

Voordelen Greenchoice

Leden via de Vastelastenbond krijgen extra korting op de prijzen van Greenchoice. Daarnaast biedt de organisatie correcte voorwaarden en een nette afhandeling van vragen. Greenchoice is in 2001 opgericht en het doel van deze organisatie is groene energie, groene stroom en groen gas in Nederland te stimuleren. Ze streven naar 100% groene energie van Hollandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van windenergie, biomassa en bosgecompenseerd gas.

Beste energieleverancier

Naast het leveren van groene energie wordt Greenchoice geprezen voor haar klantvriendelijkheid. In 2014 werd Greenchoice uitgeroepen tot klantvriendelijkste bedrijf van Nederland. In 2015 en 2016 benoemde de Consumentenbond Greenchoice tot beste energieleverancier. Het is een transparante organisatie die duidelijk communiceert waar haar groene stroom vandaan komt en naar welke doelen ze willen werken in de toekomst. Hierdoor is Greenchoice bij uitstek geschikt als groene partner van de Vastelastenbond.

Kiezen voor groene energie via de Vastelastenbond betekent

Lage tarieven groene energie
100% groene energie
Vlekkeloze overstap
Groene energie via de Vastelastenbond
We hebben gekozen voor partner Greenchoice omdat ze niet alleen scherpe tarieven hebben, maar zich ook inzetten voor een groene wereld. Deze visie wordt door het hele bedrijf gedragen. Voor onze leden een interessante partij omdat ze een aanvraag extra snel hebben verwerkt, een one-shop klantenservice hebben en ook de voordeligste teruglevering voor zonnepanelen van alle leveranciers hebben.