100% Nederlandse windenergie en groen gas. Geen schimmige certificatenhandel, maar échte groene energie die voor 100% opgewekt uit Nederlandse bronnen. Via Vereniging de Vastelastenbond geniet u van extra korting bij groene energieleverancier Greenchoice. Kies uit onderstaande mogelijkheden en stap over op échte groene energie.

1 jaar

 

100% GROEN

 • Altijd een vast laag tarief
 • Extra korting via de Vastelastenbond
 • 12 maanden vaste prijs

€ 129,11 /mnd
i

 

 

3 jaar

 

TUSSENTIJDS OPZEGBAAR

 • Tussentijds boetevrij opzegbaar
 • Extra korting via de Vastelastenbond
 • 36 maanden vaste prijs

€ 128,93 /mnd
i

 

 

Zakelijk

 

ONDERNEMERS

 • Altijd een vast laag tarief
 • Extra korting via de Vastelastenbond
 • 12 maanden vaste prijs

Prijs op aanvraag

 

 

 

Groene energie van Greenchoice

100% Nederlandse windenergie en groen gas die wordt geleverd door Greenchoice wordt voor 100% opgewekt uit Nederlandse bronnen. De afkomst van de groene stroom van Greenchoice wordt onderstreept door het stroometiket. Meer dan 50 bio-vergistingsinstallaties, ruim 150 windmolens en meer dan 10.000 daken met zonnepanelen in Nederland leveren groene energie aan Greenchoice. Momenteel wordt slechts 4,5% van de Nederlandse energie groen opgewekt. Draag dus uw steentje bij!

Het gas dat door Greenchoice wordt geleverd bestaat voor een deel uit biogas dat ontstaat bij de vergisting van organische stoffen. Verder wordt uw CO2-uitstoot gecompenseerd doordat Greenchoice bossen beschermt én aanplant.

Collectieve korting: 1 of 3 jaar

De Vastelastenbond biedt collectieve korting op de gas- en elektriciteit tarieven bij Greenchoice voor 1 of 3 jaar vast. Zo bent u via ons voordeliger dan wanneer u zich rechtstreeks (dus niet via ons inkoopcollectief) aanmeldt bij Greenchoice. U kunt via inkoopcollectief de Vastelastenbond kiezen voor twee verschillende Greenchoice contracten voor groene stroom en gas. Kies hieronder voor het contract met uw gewenste looptijd:

Vrij opzegbare contracten

De duurzame energiecontracten van Greenchoice zijn vrij opzegbaar. Dat houdt in dat klanten van Greenchoice hun contract op elk moment boetevrij op kunnen zeggen. Ongeacht de resterende looptijd van het energiecontract. Greenchoice werkt – in tegenstelling tot de meeste leveranciers – met vaste prijs contracten die tóch boetevrij opzegbaar zijn. U heeft hiermee dus wel de lusten, maar niet de lasten van een vaste prijs energiecontract!

Dit is met name handig voor bijvoorbeeld studenten, die vaak verhuizen. Ook mensen die in een anti-kraakwoning of andere tijdelijke woonsituatie verkeren, raden wij aan te kiezen voor een Greenchoice energiecontract via de Vastelastenbond.

Logo Greenchoice
 

Groene energie uit Nederland
voor een lage prijs

 • 100% Nederlandse windenergie
 • Vrij opzegbaar
 • Scherpe vaste tarieven
 • Extra korting via de Vastelastenbond
 
* Uw gemiddeld voorschotbedrag en de gemiddelde besparing is gebaseerd op een gemiddeld verbruik (3.500 kWh en 1.850 M3). Uw besparing is berekend ten opzichte van de standaard tarieven van de zeven traditionele energieleveranciers (Nuon, Essent, Eneco, et cetera).

Beste energieleverancier 2015 en 2016

Vereniging de Vastelastenbond hecht veel waarde aan service en transparantie. Greenchoice is een zéér klantgerichte organisatie. Ze zijn bijvoorbeeld bereikbaar voor lokaal tarief, en helpen klanten telefonisch op een opgewekte, open en eerlijke manier. In 2015 werd Greenchoice uitgeroepen tot de beste energieleverancier vanwege de goede service, klantvriendelijkheid en duurzaamheid. Ook in november 2016 kreeg Greenchoice de prijs voor de 'beste uit de test'

Doordat medewerkers van Greenchoice zich ontwikkelen binnen verschillende afdelingen van het bedrijf, weet u zeker dat u iemand aan de telefoon krijgt die weet waar het over gaat en die bij machte is om maatwerk te leveren. Greenchoice is met haar focus op klantvriendelijkheid, duurzaamheid en eerlijke klantvoorwaarden bij uitstek geschikt als partner van de Vastelastenbond.

 

Groene stroom en groen gas? Stap over!

Overstappen naar een groene stroom Greenchoice contract met collectieve korting via de Vastelastenbond is vertrouwd en klantgericht:

 1. U meldt zich aan via de aanmeldknop onder het energiecontract, en vult uw gegevens in.
 2. U bent dan direct gratis lid van de Vastelastenbond en maakt gebruik van onze lagere energietarieven en uitgebreide service.
 3. U ontvangt binnen enkele ogenblikken twee e-mails van de Vastelastenbond. Eén met de bevestiging van uw lidmaatschap en persoonlijke gegevens en één met de bevestiging van uw contract keuze.
 4. Wij melden u vervolgens aan bij Greenchoice, waarna u ook van hen een bevestigingse-mail én brief met klantgegevens ontvangt.
 5. Wij zorgen ervoor dat uw oude energieleverancier wordt opgezegd, en letten hierbij op de einddatum van uw huidige energiecontract, zodat u geen opzegboete krijgt. U hoeft hiervoor dus zelf niets te doen.
 6. U krijgt op de overstapdatum het verzoek om uw beginmeterstanden door te geven aan Greenchoice
 7. Wij zorgen ervoor dat uw beginstand bij Greenchoice wordt doorgegeven aan uw oude energieleverancier, die deze stand hanteert als eindmeterstanden. Zo betaalt u nooit dubbel voor uw verbruikte energie.

Wilt u persoonlijk energie advies?

Wilt u weten of groene energie van Greenchoice voor u de goedkoopste leverancier is? Of wilt u advies voor uw situatie? Dat kan! Onze adviseurs helpen u graag kiezen voor het juiste milieuvriendelijke energiecontract voor uw persoonlijke situatie. Neem contact op met de Vastelastenbond

Chat met ons