Vastelastenbond tarieven
abonnementen 2023

We leven in een gejaagde wereld, waar je steeds minder tijd (en zin) hebt om allerlei regelzaken uit te zoeken. En daar ligt nou net onze kracht! Wij helpen je graag bij het uit handen nemen van je vaste lasten. De aanbiedingen voor energie, verzekeringen en zonnepanelen vliegen je om de oren en dat zorgt voor keuzestress. Je kunt je vaste lasten zoals je energiecontract en verzekeringen door ons laten beheren. Wij zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor deze vaste lasten.  Op deze pagina zetten we de belangrijkste diensten voor je op een rijtje en zie je in een oogopslag wat deze services kosten. Je kunt voortaan ook maandelijks betalen voor onze services!

VasteLastenBundel 

Sinds 1 januari 2022 biedt de Vastelastenbond een bundel aan. Met een bundelpakket bij de Vastelastenbond breng je je vaste lasten voor een vast bedrag bij één onafhankelijke partij onder. De prijs en inhoud van de bundel is als volgt (deze tarieven zijn voor nieuwe klanten): 

Bundel  

Prijs per jaar

Prijs per maand

Samenstelling

VasteLastenBundel

€ 150,-

€ 15,-

  • Energie (stroom en gas)

  • Autoverzekering

  • Zorgverzekering

  • Schadeverzekeringen

  • Overlijdensrisicoverzekering 

  • Hypotheekadvies 

Meer informatie

Door voor de VastelastenBundel te kiezen, geef je al je verzekeringen uit handen. Naast je energierekening controleren we ook je autoverzekering, zorgverzekering en schadeverzekeringen. Dit betekent dat je volledig ontzorgd wordt en geen omkijken meer hebt naar je vaste lasten. De VasteLastenBundel afsluiten, is veel voordeliger dan onze losse diensten apart afsluiten. Het is ook mogelijk om maandelijks te betalen voor deze dienst. 
 

Losse prijzen

Soort dienst

Prijs per jaar        

Prijs per maand

Energie Vanzelf Geregeld

€ 59,-

€ 5,90

Verzekerd Zonder Zorgen   

€ 100,-

€ 10,-

Autoverzekering

€ 50,-

€ 5,-

(Totaal)

€ 225,-

 


Gratis diensten Vastelastenbond

De Vastelastenbond biedt verschillende beheerdiensten voor je vaste lasten aan. Alle diensten zorgen ervoor dat je nooit meer last hebt van je vaste lasten. Dat kan zijn doordat je geld bespaart, maar ook doordat wij je contract bewaken. Wij controleren voor jou de dekking zodat je goed verzekerd bent of zelfs dat je huis optimaal verduurzaamd is. Naast onze abonnementen bieden wij ook gratis diensten aan. Je kunt bijvoorbeeld een gratis adviesgesprek aanvragen voor bijvoorbeeld woningverduurzing en hypotheekadvies. 

Bekijk alle diensten
 

Heb je vragen over de prijzen of het pakket? Neem dan contact op met Customer Care van de Vastelastenbond op 040-7200200
of maak gebruik van het contactformulier.