Internet, tv en bellen 

Regel via de Vastelastenbond voordelig uw internet,tv en bellen abonnement. U vergelijkt via onze website alle internetpakketten van alle providers.

Internet, tv en bellen


U kijkt graag uw favoriete serie op de televisie, surft naar leuke pagina's op het internet en belt met vrienden en bekenden. Betaalt u daar alleen niet te veel voor? Bij de Vastelastenbond vergelijkt u de beste internet, tv en telefonie contracten. Op basis van uw gegevens geven wij een persoonlijk advies. Zodat u goedkoop kan surfen, bellen en tv kijken. 

OVERSTAPPEN iNTERNET EN TV

Overstappen van telecomaanbieder is niet moeilijk. Op onze site kunt u overzichtelijk alle aanbiedingen vinden voor uw adres en direct overstappen. 
internet tv aanbiedingen Vastelastenbond

Internet vergelijken

De juiste internetaanbieder voor uw situatie vindt u gemakkelijk door de volgende stappen te doorlopen. 

  1. Bepaal of u naast internet ook tv en/of bellen wilt;
  2. Bepaal welke internetsnelheid u nodig heeft;
  3. Vergelijk de extra opties;
  4. Maak uw keuze en bestel;

Handige pagina's

Laat u informeren over belangrijke zaken m.b.t. internet, tv en bellen.

  1. Alles in 1
  2. Aanbiedingen
  3. Sim Only
  4. Internet en tv abonnement
  5. Overstappen

Zo maakt u de beste keuze voor internet, tv en bellen

Internet, tv en bellen, wat is voor u het beste pakket? De Vastelastenbond helpt u te kiezen voor het internet, tv en bellen contract dat het beste aansluit op uw persoonlijke wensen en budget. Via de Vastelastenbond bekijkt, vergelijkt en sluit u de voordeligste contracten af bij álle providers van Nederland. Vul dus uw gegevens in, bekijk de resultaten en kies voor een voordelig internet, tv en bellen abonnement.

1. Vergelijken

Voordat u uw internet, televisie en bellen regelt is het belangrijk om te weten welke aanbieders in uw postcodegebied kunnen leveren. In elke regio zijn namelijk andere internet providers actief: per regio zijn dus verschillende abonnementen te verkrijgen. Voordat u een overeenkomst aanvraagt, is het handig om te vergelijken welke abonnement voor internet, tv of bellen u kan afsluiten. De kosten voor internet, tv en bellen liggen tussen de € 20 en € 65 euro per maand, afhankelijk van het netwerk (Kabel/ADSL/Glasvezel) dat u voor uw abonnement kiest.

2. Pakketkeuze en aanbieders

Er zijn verschillende pakketvormen waar u uit kunt kiezen. De populairste is een alles-in-1 pakket, ook bekend als triple play. In Nederland zijn er ongeveer twintig aanbieders die alles in één abonnementen aanbieden. Op de website van Vereniging de Vastelastenbond vindt u het aanbod van de grootste internet, telefonie en digitale televisie aanbieders van Nederland. Wij doen er alles aan het aanbod zo compleet mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat een plaatselijke aanbieder niet is opgenomen in ons assortiment. 

3. Aanbiedingen

Vereniging de Vastelastenbond is sinds 2004 constant op zoek naar de beste aanbiedingen voor haar leden. Elke maand zijn er weer nieuwe speciale aanbiedingen. Ook bieden wij u de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de providers de beste kortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen. Wij hebben veel exclusieve aanbiedingen die u dus niet bij de provider zelf terugvindt. Deze acties kunnen bestaan uit een extra korting, een aantal maanden gratis en/of een extra zenderpakket. 

4. Overstappen

Veel aanbieders maken het u onnodig moeilijk. Overstappen is niet moeilijk! Echter vergt overstappen van provider - in tegenstelling tot overstappen van energie - wel een aantal belangrijke aandachtspunten. U kunt in veel gevallen gebruikmaken van de overstapservice.  Vereniging de Vastelastenbond zet de belangrijkste tips voor het overstappen voor u op een rij. U moet letten op: 

1. Huidige contractdatum: U kunt alleen een nieuw internetcontract aangaan wanneer de looptijd van uw huidige contract is verlopen. Controleer daarom altijd uw huidige internetcontract voordat u gaat vergelijken;
2. Nummerbehoud: Indien u uw huidige telefoonnummer wilt behouden, moet u dit aangeven;
3. Aantal TV's in huis en eventuele kosten: Het kan zijn dat de nieuwe provider extra kosten rekent (vaak ca. € 5,- p/mnd) voor een extra TV. Dit staat bij de productinformatie beschreven;
4. Telefoniekosten: Wanneer u een alles-in-1 pakket heeft, betaalt u voor de telefonie kosten een starttarief en vervolgens een tarief per minuut. Veel consumenten weten niet dat men telefonie ook kan ‘afkopen’ door maandelijks een vast tarief te betalen. Dit kan vanaf € 10,- per maand;
5. Opzeggen van uw 'oude' abonnement: Zeg uw oude abonnement pas op, wanneer u de datum weet dat uw nieuwe internetabonnement aangesloten wordt. Of maak gebruik van de overstapservice
6. Aansluitkosten: Soms is een instalatie(monteur) gratis, soms worden er kosten voor in rekening gebracht. Moeten er extra kabels getrokken worden? Dan kunnen daar ook extra kosten voor in rekening gebracht worden. Houdt daar rekening mee;
7. TV altijd zelf opzeggen: Indien u een losse TV dienst heeft dan moet u deze altijd zelf opzeggen.

Maak het uzelf gemakkelijk! Neem contact op met de Vastelastenbond. Wij regelen samen met u de overstap!

5. Aanvragen van uw nieuwe pakket

Via de Vastelastenbond is het aanvragen van een nieuw internet, televisie en/of bellen abonnement zeer gemakkelijk. Dit kan allemaal online. Wanneer u op bestellen klikt, komt u in een aanmeldformulier. Hier worden u een aantal standaard vragen gesteld. Binnen 2 tot 4 weken kunt u gebruikmaken van uw nieuwe abonnement. 

6. Zelf installeren of gratis monteur

Wanneer u een nieuwe provider of abonnement heeft gekozen ontvangt u een nieuwe modem of ontvanger. Deze dient u dan zelf te installeren. Wilt u liever gebruikmaken van een monteursinstallatie? Dat kan. Vraag vooraf naar de kosten die voor een installatie in rekening worden gebracht. Dit is per leverancier verschillend. U kunt op het aanmeldformulier aangeven of u gebruik wilt maken van een monteur. Soms zijn hier kosten aan verbonden.  Uw internetprovider zal na uw aanvraag contact met u opnemen om de installatie in te plannen. 

Tip van de Vastelastenbond : Wel of geen alles-in-1?

Heeft u géén vaste telefoonlijn, bereken dan welk pakket voor u voordeliger is: een alles-in-1 pakket of een Internet + tv abonnementMet een mobiele telefoon bellen is bij laag gebruik vaak voordeliger dan met een vaste lijn. U betaalt dan ook niet onnodig voor deze lijn. Upgraden met telefonie is altijd nog mogelijk. Andersom is lastiger. Blijf wel altijd alert op de kosten. Bij sommige aanbiedingen is het goedkoper om toch alle drie te nemen. Tegenwoordig zijn er veel aanbiedingen op het gebied van alles-in-1abonnement.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor internet, tv en bellen. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers voor een persoonlijk advies. U kunt ons bereiken op: 040-7200 200.