WOZ waarde check

Meer informatie
over Energie Vanzelf Geregeld

Altijd het beste aanbod

We houden continu de energiemarkt voor je in de gaten. Een markt met meer dan 50 energieleveranciers met elk hun eigen tarieven en voorwaaardenen. Daarbij vergelijken we op prijs, voorwaarden en solvabiliteit. Zo heb je altijd het beste aanbod van Nederland!

Zo werkt Energie Vanzelf Geregeld

  • We houden de energiemarkt voor je in de gaten
  • We kiezen het contract dat past bij jouw situatie
  • We regelen elk jaar op tijd de overstap voor jou
  • Jij bespaart gemiddeld € 360,- per jaar

Nooit meer last van je vaste lasten!

Bel mij terug voor meer informatie over Energie Vanzelf Geregeld

Wat is jouw naam?
Wat zijn jouw contactgegevens?

Veelgestelde vragen

Krijg ik vooraf een voorstel toegestuurd? + -

Je krijgt, ruim voor je overstap, een voorstel van het beste energiecontract. Zonder tegenbericht gaat het energiecontract in (nadat je huidige energiecontract is afgelopen). Wil je toch geen gebruik maken het contract dat we voor je hebben gekozen? Dan kun je gebruik maken van je wettelijke bedenktijd van 14 dagen. 

Kan ik zelf energieleverancier kiezen? + -

De energiemarkt is nogal grillig. De energiemarkt verandert elke dag. In het kort: Wij kiezen voor jou. We weten gelukkig door onze ervaring het kaf van het koren te scheiden. We melden je alleen aan bij betrouwbare leveranciers. Daarnaast nemen we alle contractvoorwaarden onder de loep genomen. Contracten met onredelijke voorwaarden worden uitgesloten. Je kan je voorkeuren opgeven, dan zullen we daar rekening mee houden. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan voorkeur voor duurzame energie. 

Op de pagina van Energie Vanzelf Geregeld kun je een berekening maken. Je kan hier de energieleverancier zien met het beste aanbod op die dag. Wil je zeker weten dat je deze deal krijgt? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk Energie Vanzelf Geregeld te activeren. Doe je dit later? Dan kan het zijn dat een andere energieleverancier in de tussentijd een beter aanbod heeft. Wij kiezen dan een andere leverancier, omdat dit een betere deal voor je is. 

Wat als ik word aangemeld bij een leverancier waar ik geen klant van wil worden? + -

In dat geval heb je 14 dagen de tijd om in overleg met ons het energiecontract te annuleren bij de energieleverancier. Vervolgens zal Energie Vanzelf Geregeld voor jou een nieuw energiecontract selecteren bij een andere energieleverancier met een voordelige energiedeal.

Waarom kost Energie Vanzelf Geregeld geld? + -

Heel simpel; omdat we 100 procent onafhankelijk zijn! We zijn niet afhankelijk van energieleveranciers en werken geheel in dienst van de klant. Wij verdienen ons geld door onze services aan te bieden in een abonnementsvorm. Dit kost je een bepaald bedrag per jaar afhankelijk van welk pakket je hebt. Hiervan betalen we onder andere de ontwikkelingskosten van onze website, onze medewerkers, onze eigen vaste lasten en onze marketing. Ook voeren we marktonderzoek uit en kijken we naar de financiële gezondheid van energieleveranciers en de beschikbare variabele tarieven.

Recente topics uit onze nieuwsbrieven.

Je kan altijd terecht met vragen, maar misschien hebben we jouw vragen al wel beantwoord. Bekijk onze blogs eens om er achter te komen.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op. Onze 20 experts zitten voor je klaar.