Al jouw verzekeringen regel je
via de Vastelastenbond

Vrijblijvend adviesgesprek

Verzekeringen regelen

Weinig mensen zullen het regelen van hun verzekeringen als een hobby zien. Het kost veel tijd en moeite om de kleine lettertjes te lezen en de polisvoorwaarden na te lopen. De meeste huishoudens hebben een woonhuisverzekering, zorgverzekering, autoverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering en overlijdensrisicoverzekering.

Het bijhouden van deze verzekeringen is voor veel mensen een hoop gedoe. Begrijpelijk, maar daardoor laten zij een hoop geld liggen. Zonde! Gelukkig kun je deze klus uit handen geven. De dienst Verzekerd Zonder Zorgen is speciaal voor dit doel opgericht! Meer weten? We vertellen je graag meer.

Woonverzekeringen

Woonhuisverzekering
Vastelastenbond

Een woonhuisverzekering bestaat vaak uit een inboedel- en een opstalverzekering. Wat is eigenlijk het verschil tussen een inboedelverzekering en een opstalverzekering? Gelden er voor huurwoningen andere regels en belangrijker hoe kan je een zo laag mogelijke premie voor jouw woonhuisverzekering regelen?

Laat je informeren
Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering
Vastelastenbond

Overstappen van autoverzekering levert grote besparingen op, maar toch stappen weinig mensen jaarlijks over. Er zijn verschillende opties: WA, WA + Beperkt Casco en All-Risk. Wil je weten wat voor jou de beste optie is? Maak een berekening en vergelijk de verschillende premies voor autoverzekering. 

Maak berekening
Overlijdensrisico verzekering regelen

Overlijdensrisico
Vastelastenbond

Je denkt er niet graag over na, maar heb jij alles goed geregeld voor je nabestaanden mocht je overlijden? Heb je jouw overlijdensrisicoverzekering bij het afsluiten van je hypotheek geregeld en daarna niet meer bekeken? Door de toegenomen concurrentie in de verzekeringsbranche zijn de premies fors gedaald. 

Laat je informeren

Hoe regel jij je verzekeringen?

Verzekeren is maatwerk. Er is veel waar je rekening mee moet houden als het om je verzekeringen gaat. Ga je verhuizen? Komt er gezinsuitbreiding? Ga je scheiden of wordt er een kind achttien jaar? Pas het aan in je verzekering!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een gratis adviesgesprek. We nemen telefonisch jouw situatie en verzekeringswensen door. Ons doel is om de combinatie van beste dekking en de laagste premie voor onze klanten te vinden. De Vastelastenbond heeft de dienst Verzekerd Zonder Zorgen ontwikkeld. Als je dit abonnement afsluit, regelen en beheren we jouw verzekeringen. Zo heb jij één aanspreekpunt voor al je verzekeringen en dat zorgt voor meer overzicht. 

Regel jouw woonhuisverzekering via de Vastelastenbond

Type abonnement Prijs per jaar Prijs per maand Samenstelling
Verzekerd Zonder Zorgen € 100,- € 10,- Autoverzekering* Schadeverzekeringen
 VasteLastenBundel     € 150,- € 15,- Autoverzekering* Schadeverzekeringen Zorgverzekering Overlijdensrisicoverzekering

* Bij de autoverzekering rekenen we sinds 1 januari 2022 maximaal 10 procent provisie. Je kunt geen rechten ontlenen aan de genoemde bedragen. Bovenstaande prijs is voor het abonnement. De kosten van de premie van de verzekeringen komen er extra bij. Je ontvangt te allen tijde een advies op maat. 

Jouw premievoorstel wordt duidelijk gespecificeerd weergegeven voordat je een keuze maakt. 

Verzekeren begint bij de Vastelastenbond!

Verzekeringen vergelijken

Nederlandse huishoudens zijn vaak oververzekerd. Je verzekeringen vergelijken, kan flinke besparingen opleveren en niet onbelangrijk ook een betere dekking! Ben je op zoek naar een goedkope opstalverzekering of wil je weten of je verzekerd bent voor diefstal? We vergelijken verschillende verzekeringen voor jou en zorgen dat je goed verzekerd bent. 

Overstappen verzekering

Hoe werkt overstappen en ben je tussentijds verzekerd? je wilt natuurlijk niet onverzekerd rondlopen. De Vastelastenbond biedt een overstapservice aan. We zeggen je oude verzekering voor je op wanneer de nieuwe verzekeraar je heeft geaccepteerd. Wil je zelf overstappen van verzekeraar dan raden we altijd aan om eerst de nieuwe verzekering te regelen en dan pas de oude verzekering op te zeggen. 

Heb je nog vragen over verzekeringen en verzekeraars? Bekijk alle veel gestelde vragen over verzekeringen of neem contact met ons op. Onze klantadviseurs staan je graag te woord om je te informeren over het verzekeren van jouw huis of auto. Ook voor vragen over zorgkosten kun je bij ons terecht. Je kunt ons bereiken op:
040-7200200.