Bij onze vereniging staan onze leden voorop! Onze adviseurs zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Weten wie u aan de lijn heeft? Klik hier voor ons team!

Heeft u hulp nodig bij het overstappen via de Vastelastenbond van energieleverancier of internet, tv en bellen aanbieder, dan kunt u uw vraag stellen middels onderstaand contactformulier. Heeft u problemen met uw huidige leverancier? Wij assisteren u graag. U kunt ook uw jaarrekening uploaden, voor een vrijblijvend gratis advies.

Ons adres is:

Torenallee 32-10
5617 BD Eindhoven
Tel: 040 - 7200200

Stuur een e-mail | contactformulier

 

Uw naam
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer
Mijn vraag betreft
Onderwerp
Bijlage toevoegen
 
Bericht
 

Snelheid beantwoording vraag

Vereniging de Vastelastenbond streeft ernaar om al uw vragen, opmerkingen, klachten en of suggesties binnen 2 werkdagen, na ontvangst van het formulier, zo goed en zorgvuldig als mogelijk te beantwoorden. Hiervoor kan de Vastelastenbond u ook telefonisch of per e-mail benaderen voor additionele informatie omtrent de door u gestelde vraag, opmerking, klacht en of suggestie, zodat deze door ons, samen met u, kan worden beantwoord en of opgelost.

Het spreekt voor zich dat, wanneer u direct geholpen wenst te worden met uw vraag of klacht, u ook direct contact kunt opnemen via ons e-mail adres of telefoonnummer (lokaal tarief) met onze zeer vriendelijke, deskundige en behulpzame klantenservice. De openingstijden van de Vastelastenbond klantenservice:

Maandag:

09.00 uur – 17.00 uur

Dinsdag:

09.00 uur – 17.00 uur

Woensdag:

09.00 uur – 17.00 uur

Donderdag:

09.00 uur – 17.00 uur

Vrijdag:

09.00 uur – 17.00 uur

Zaterdag:

Niet bereikbaar - Gebruikt u het contact formulier

Zondag:

Niet bereikbaar - Gebruikt u het contact formulier

Bijzonderheden:

Feestdagen 2017:

Maandag 17 april - 2e paasdag - zijn wij gesloten.
Donderdag 27 april - Koningsdag - zijn wij gesloten.

Donderdag 25 mei - Hemelvaartsdag - zijn wij gesloten.
Maandag 5 juni - 2e pinksterdag - zijn wij gesloten.

Op 25 & 26 december - kerst - zijn wij gesloten.

Veel gestelde vragen

Daarnaast kunt u eventueel ook terecht voor uw vragen over stroom, gas, internet, tv en bellen, op onze veelgestelde vragen pagina. De Vastelastenbond geeft onafhankelijk advies en is op de hoogte van de verschillende ontwikkelingen binnen de vaste lasten van huishoudens in Nederland.

Contact leveranciers via Vastelastenbond

Voor specifieke vragen over uw contract met een van de partners van de Vastelastenbond, bijvoorbeeld energiedirect.nl of Greenchoice dan kunt u ook terecht bij de desbetreffende klantenservice van deze partij.