Gemak dient de mens. En een lage prijs ook!

Daarom onze dienst: Switch Service

  • Altijd de laagste prijs
  • Wij onthouden het overstap moment
  • U hoeft niets te doen

Switch Service zo werkt dat!

J. van Gestel Lid sinds 2004
"Inmiddels ben ik al 10 jaar lid van de VLB. De vereniging is betrouwbaar gebleken, is duidelijk en altijd gericht op het belang van de consument."

Wat doen wij?

De Switch Service scant op basis van uw persoonlijke situatie elk jaar de energiemarkt en controleert de specifieke actievoorwaarden per energiecontract. Zo sluit de Switch Service jaar in, jaar uit tijdig het meest gunstige energiecontract voor úw persoonlijke situatie af. U vervalt zo nooit in de hogere verlengingstarieven én geniet elk jaar van de hoogst mogelijke korting! En dat voor slechts € 29,50 per switch.

De Switch Service sluit elk jaar pro-actief namens u een voordelig energiecontract af en zegt de overeenkomst bij uw huidige aanbieder op. Wij letten erop dat u niet te vroeg of te laat bent met overstappen. U hoeft hier niets voor te doen. Het enige wat u merkt is dat u ieder jaar uw meterstanden aan een andere partij doorgeeft en van een andere leverancier de nota krijgt. Dat is alles! U ontvangt automatisch een bevestiging van uw nieuwe contract. Wij houden u op de hoogte van het gehele proces.

Nikki Colijn en Erik van den Hooff
Dirk Jan en Peggy
Nog vragen? Bel ons: 040 - 7 200 200 op werkdagen tot 17:00