Aanmelden bij de Vastelastenbond

Lidmaatschap

Word nu zonder enige verplichtingen lid van Vereniging de Vastelastenbond. Het lidmaatschap zelf is gratis. Dus waar wacht u nog op? Sluit uzelf bij ons aan. Versterk onze koopkracht. Dan versterken wij die van u.

Energie. Vanzelf geregeld

Elk jaar altijd het beste aanbod. Nooit meer te laat met overstappen.

Energie

Alleen bij Vereniging de Vastelastenbond profiteert u maximaal van de laagste energieprijzen. Meld u nu aan voor energie bij vereniging de Vastelastenbond.

Internet, bellen en tv postcodecheck

Doe de postcodecheck en bekijk welke pakketten er op uw adres mogelijk zijn. U heeft de keus uit Tele2, Scarlet, KPN, Ziggo, UPC, Telfort, Online.nl, Lijbrandt, Fype en XS4ALL.

Verzekerd zonder zorgen

“Betaal ik 25% provisie, zonder dat ik dat weet?” Jazeker. Maar dat hoeft helemaal niet.

Isolatie aanvragen

Uw huis isoleren levert direct een verbeterde wooncomfort. Een ander voordeel van isolerende maatregelen zijn dat het relatief weinig investeringskosten is en de terugverdientijd tussen de 3 en 7 jaar.

Controleer je WOZ-Waarde

Wist je dat veel gemeentes de WOZ waarde te hoog inschatten? Daardoor betaal jij teveel belasting. Maak daarom nu gratis bezwaar. Wordt je bezwaar gegrond verklaard, dan betaal je minder belasting. Wordt het afgewezen, dan zijn de kosten voor ons. Geen addertjes en het kost dus niks.

Zonnepanelen

Met zonnepanelen verdien je gemiddeld
€ 840 per jaar. De investering heb je daarmee snel terug verdiend. Wij hebben op basis van een aantal criteria en de wensen van onze leden het beste pakket voor jou samengesteld. Zo ben je geen tijd kwijt om een keuze te maken en kan je vooral van de zon genieten.