Nieuws
alles over vaste lasten

Al het nieuws over vaste lasten
Vind je hier.

Pers en Media

In de landelijke media

Ons doel is om consumenten te helpen en ervoor te zorgen dat ze op hun vaste lasten besparen. Regelmatig komen onze onderzoeken en berichten in de landelijke media. Oprichter Dirk-Jan Wolfert wordt vaak uitgenodigd als gast in programma's zoals Radar of hij wordt geïnterviewd door een nieuwszender. Je kan alle persberichten en onderzoeken op onze website teruglezen.

Bekijk publicaties

Blog

Op onze website

Omdat we al een lange tijd bestaan hebben we ontzettend veel informatie beschikbaar voor jou. In blogberichten geven we antwoord op klantvragen. We weten waar je als consument tegen aan loopt op het gebied van vaste lasten, verduurzamen en besparen. het blog is opgedeeld in verschillende categorieën. Wil je niets missen? Dan kun je je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief

Bekijk het blog

Podcast Vastelastenbond

Onderaan de streep

De Vastelastenbond heeft een eigen podcast: 'Onderaan de Streep'. Je maakt kennis met onze partners en we geven antwoord op interessante vraagstukken. Zo gaan we dieper in op de energiemarkt, ontwikkelingen, de WOZ-waarde en onze laatste producten en nieuwe diensten.

Meer over podcast

Volg ons! 

Je kan al het nieuws volgen via onze social media kanalen. Ook kun je je abonneren op onze nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je geen informatie mist.