De Vastelastenbond alles voor hypotheek & woning

Alles wat je nodig hebt.
Voor jouw woning.

Hypotheekadvies

Gratis eerste adviesgesprek

Van al je vaste lasten betaal je maandelijks het meeste voor je hypotheek. Wil jij je maandlasten verlagen of je woning verbouwen? Wij helpen je graag om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor jouw hypotheek. Het begint altijd met een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie

Taxatierapport 

Vaste prijs van €595,- gevalideerd rapport

Een taxatierapport is verplicht wanneer je een huis koopt. Ook als je je huis gaat verzekeren heb je een taxatierapport nodig zodat je weet voor welk bedrag je je huis moet verzekeren. Wil je je woning verbouwen ook dan kan het handig zijn als je je woning laat taxeren. Je ontvangt binnen twee dagen een taxatierapport. Op basis van de taxatie maakt de bank een beslissing of je extra hypotheek kan krijgen. Voor een hypotheekaanvraag heb je een gevalideerd taxatierapport nodig. 

Meer informatie

Bouwtechnische keuring

Vaste prijs van € 369,-

Je kunt een bouwtechnische keuring laten uitvoeren tijdens de onderhandelingen met de verkoper. Je weet dan precies waarvoor je betaalt. Als je aan de andere kant staat en de verkopende partij bent, geeft een bouwtechnische keuring verbeterpunten aan. 
De Vastelastenbond kun je een bouwkundige rapport aanvragen voor een scherpe vaste prijs. Goedkoper dan via de makelaar en eerlijker (en goedkoper dan via internet). De tarieven per rapport zijn en zijn all in (incl. BTW en meerprijs/meerwerk)

Meer informatie

Je woning en je energielabel

Duurzaamheid is een ruim begrip. Waar je het beste kan beginnen is per woning verschillend. Hoewel je jaarlijks honderden euro’s kunt besparen met een duurzamere woning is dat niet de grootste verdienste. Je draagt bij aan een beter milieu, het wonen wordt aangenamer en je huis krijgt een beter energielabel. Wil je een nieuw energielabel aanvragen? Dat kan ook. Voor een vaste prijs van € 349,- heb je 'm al.  

Dirk-Jan Wolfert

Directeur Vastelastenbond

Overzicht van onze andere diensten

Energielabel aanvragen 

Met Vastelastenbond 

Wanneer je jouw woning wilt verkopen, is het sinds 2021 verplicht om een energielabel te kunnen overleggen. Een energielabel toont namelijk aan hoe energiezuinig het huis is.

Aanvragen

Inboedel en opstal

Met Verzekerd Zonder Zorgen 

Met een opstalverzekering verzeker je jouw woning en alles wat aan je woning vast zit. Met de inboedel- verzekering ben je verzekerd voor schade aan alles wat los zit in je woning, zoals je meubels, televisie en kleding. Dit zijn dé twee verzekeringen die je geregeld wilt hebben.

Meer informatie

Overlijdensrisico

Met Verzekerd Zonder Zorgen

Met een overlijdensrisicoverzekering (ORV) voorkom je dat jouw nabestaanden financiële problemen krijgen als jij overlijdt. Je wilt je dierbaren immers niet opzadelen met onverwachte kosten en vervelend regelwerk.

Meer informatie

Onderzoek en samenwerking

Voor onze klanten doen wij zorgvuldig vooronderzoek. Enerzijds beoordelen wij regelmatig de aanbieders in het markt op werkwijze, keurmerken, kwaliteit en prijs. Omdat we een grote groep klanten hebben kunnen we anderzijds een goede prijs bedingen.

Dirk-Jan Wolfert

Directeur Vastelastenbond

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op. Onze 20 experts zitten voor je klaar.

info@vastelastenbond.nl 040 - 7 200 200