Werken bij de
Vastelastenbond

Wil jij deel uitmaken van ons team? 

Leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina! De Vastelastenbond bestaat uit een klein, maar hecht team dat continu het beste bij elkaar naar boven haalt. Dat doen we door naar elkaar te luisteren, van elkaar te leren én door regelmatig wat leuks te doen. Bedrijfsuitjes en vrijdagmiddagborrels vinden we allemaal erg belangrijk. Ook zelfontplooiing staat bij ons hoog op de agenda. Ieders mening telt en daarom is jouw input van onschatbare waarde! Klinkt goed toch? Neus rustig verder op deze pagina en ontdek:

 • Onze huidige vacatures
 • Het team achter de Vastelastenbond
 • Dat onze directeur gewoon koffie haalt voor jou
 • Waarom werken bij de Vastelastenbond zo tof is
 • Hoe oprichter Dirk-Jan Wolfert de toekomst voor zich ziet

“Samen werken we aan de beste oplossingen met het gemak van de klant altijd in het achterhoofd."

Onze geschiedenis

De Vastelastenbond werd bijna 18 jaar geleden opgericht door Dirk-Jan Wolfert en zijn toenmalige compagnon Dennis van Druten. Wat begon als een bescheiden zolderkamertproject is uitgegroeid tot een volwaardige consumentenorganisatie. Ons doel is om consumenten te helpen bresparen op hun vaste lasten. Dat doen we door dat vervelende uitzoekwerk voor je uit handen te nemen. Voortaan hoef jij je niet meer druk te maken om polisvoorwaarden, vervelende kleine lettertjes en onbetrouwbare vergelijkingssites!  Lees meer

Vacatures, interviews met medewerkers en meer.

Hieronder zie je de actuele vacatures bij de Vastelastenbond. Mocht jouw droomjob er nog niet bijzitten, laat je dan niet afschrikken. Je kunt ons namelijk ook altijd een open sollicitatie sturen!

Vacature Adviseur schadeverzekeringen

Is je werkdag overleven een veldslag? Kom snel bij ons! 

Maandag 5 juni 2023

Laat je harnas maar thuis en stap in een warm bad bij de Vastelastenbond. Wij worden blij van mensen die energie krijgen van het adviseren van consumenten! Ons team zoekt een allround klantadviseur. We zoeken geen gladde salestijger, maar een mensen-mens die in een no-nonsense organisatie wil werken. 

Lees meer
vacature klantenservice eindhoven

Kom jij ons Customer Care Team versterken?

Vrijdag 24 februari 2023

De Vastelastenbond is op zoek naar een enthousiaste, leergierige en ambitieuze Customer Care Medewerker. Wij zijn een consumentenorganisatie die zich sterk maakt voor lastenverlaging.  Elk advies is maatwerk en dat maakt deze job zo uitdagend!

Lees meer
Klanten aan het woord

Klant aan het woord over de Vastelastenbond

Donderdag 29 december 2022

Rob Jansen is Business Unit Director bij Studyportals én al jaren een trouwe klant van de Vastelastenbond. In al die jaren heeft hij veel veranderingen gezien binnen de consumentenorganisatie. Wat onveranderd is gebleven, is de loyaliteit van Jansen. Hij is erg tevreden over het dienstenaanbod. 

Lees meer
Interview met Dirk-Jan Wolfert

Interview met directeur Dirk-Jan Wolfert

Donderdag 13 januari 2022

De Vastelastenbond blaast dit jaar achttien kaarsjes uit. Oprichter Dirk-Jan Wolfert heeft geen plannen om dit jubileum te vieren en bedenkt liever nóg meer manieren om zijn klanten te helpen besparen op hun vaste lasten. Zo is sinds 2022 de VasteLastenBundel een feit. In dit blog lees je daar meer over.

Lees meer

Vind je droombaan bij ons

 • Je krijgt alle ruimte om te groeien
 • Jouw werkdag begint op een ‘keigave’ werkplek op het bruisende Strijp-S in Eindhoven
 • Je komt terecht in een open en gezellig team
 • Jouw input wordt gewaardeerd én ook echt gebruikt
 • Ontdek onze onbeperkte voorraad goede koffie en lekkere thee 
 • Als je van roze koeken houdt, wil je hier nooit meer weg!

Wil je meer weten?

We vinden het belangrijk dat er een match is. Wil je graag nog wat meer weten over onze organisatie? Geen probleem! Neem even contact met ons op en wij beantwoorden je vragen.