Altijd goed verzekerd de weg op?
Laat ons je autoverzekering controleren

Ontdek of jouw autoverzekering nog bij je past
Er valt vaak veel te besparen op je autoverzekering en daar helpen we je graag bij! Veel huishoudens betalen namelijk onnodig veel voor deze verzekering. Door je autoverzekering regelmatig te vergelijken, kun je de maandlasten verlagen. De Vastelastenbond is hierin gespecialiseerd en neemt dit proces voor slechts € 49,- per jaar voor je uit handen. Jij bespaart veel geld zonder er iets voor te hoeven doen.

Bespaar flink op je autoverzekering

Via de Vastelastenbond sluit je voordelige online verzekeringen af terwijl je bij schade van de hulp van onze adviseurs profiteert! Jij profiteert van de laagste prijs én de kennis van een tussenpersoon. We controleren elk jaar of je autoverzekering nog passend is en er bespaarmogelijkheden zijn.

Jaarlijkse flitsupdate

Wij vergelijken elk jaar je autoverzekering en nemen alles met je door. Zo weet je of je nog goed zit bij je huidige verzekeraar en of er nog wat te besparen valt. Mocht dat zo zijn dan regelen wij de overstap. Mocht je onverhoopt schade rijden dan kun je de afhandeling ervan via ons laten verlopen. De Vastelastenbond is voortaan jouw tussenpersoon.

  • Ontdek bespaarkansen autoverzekering
  • De laagste prijs met de service van een tussenpersoon
  • Opzegging en overstap voor jou geregeld
  • Jaarlijkse controle dekking en prijs

Bereken je premie

Waarvoor gebruik je deze auto?
Helaas kun je bij ons nog geen zakelijke autoverzekering afsluiten. Neem contact op met ons voor meer informatie:
040 - 7 200 200 of info@vastlelastenbond
Wat is je kenteken?
Wat is je adres?

Benieuwd hoe wij anderen al hebben geholpen?

10
Geen omkijken na, super service

Elk jaar weer top geregeld, altijd op tijd en nooit te laat. Dikke pluim voor deze service. 

20-4-2021 Peters, Westerhaar-vriezenv
10
Geweldig 

Helemaal toppie ik heb nu nergens geen om kijken meer naar alles loopt prima 

6-4-2021 F. van Wissen, Huissen
10
Goed geregeld

Alles wordt geregeld voor je.

5-4-2021 Vaessen, Rosmalen
10
Top!!!!

Ik deed een beroep op de verzekering via de vastelastenbond. De kosten voor schade door problemen met de verwarming zijn vergoed. Dit door het snelle ahndelen van Nikki en Mireille. En dus zeg ik: Top!!! 

25-03-2021 J. van Gestel, Oss

Veelgestelde vragen

Waarom is onze autoverzekering ontwikkeld? + -

Er valt heel wat te besparen op verzekeringen als sommige tussenpersonen proactief zouden handelen. Tussenpersonen worden betaald om je doorlopend te ondersteunen en adviseren over je verzekering, maar dat zien we in de praktijk vaak niet terug. Zelf verzekeringen vergelijken via internet is lastig en tijdrovend. Daarnaast weet je ook niet welke vergelijkingssites echt betrouwbaar (lees: onafhankelijk) zijn. Het voordeel van online een verzekering afsluiten, is dat je maandelijks een lagere premie betaalt. Wij brengen met onze autoverzekering het beste van beide werelden samen: we combineren de lage premies van internetaanbieders met de expertise van een proactieve adviseur die altijd voor je klaar staat.

Met welke verzekeraars werken jullie samen? + -

We werken enkel met A-verzekeraars zoals ASR, Nationale Nederlanden, Avéro, FBTO, Ohra, Allianz Direct, Inshared, Centraal beheer en nog veel meer.

Waarom is het adviesgesprek telefonisch? + -

We adviseren jou het liefst telefonisch, omdat wij jou veel tijd en uitzoekwerk willen besparen. Verzekeren is maatwerk en daarom moeten we jou en jouw specifieke situatie beter leren kennen.

Wat kost een adviesgesprek? + -

Niets! Een adviesgesprek is altijd gratis. Na dit gesprek weet je of je goed verzekerd bent en of je niet teveel betaalt.

Hoe werkt overstappen van autoverzekering via de Vastelastenbond? + -

Vul je gegevens in op onze website en ontdek of jij kunt besparen op je autoverzekering. Je kunt ook onze adviseurs bellen om advies te vragen. Als je het uitzoekwerk en de jaarlijkse vergelijking van verzekeringen uit handen wilt geven, kan dat ook via ons. Wij kunnen je volledig ontzorgen en jaarlijks jouw autoverzekering controleren. Wanneer er wat te besparen valt, regelen wij de overstap en opzegging voor je. Zo bespaar je maximaal zonder dat je er omkijken naar hebt!

Autoverzekering

De premies voor autoverzekeringen lopen sterk uiteen wijst onderzoek van consumentenprogramma Radar. Door je verzekering te vergelijken kun je jaarlijks tot wel duizend euro besparen! Maar hoe doe je dat?

Veel vergelijkingssites zijn niet onafhankelijk en daarom onbetrouwbaar. Je kunt ook zelf aan de slag gaan, maar dat gaat je gegarandeerd veel tijd kosten. Het uitpluizen en vergelijken van polissen van tientallen verzekeraars is een karwei waar weinig mensen zin in hebben. Je kunt dit uitzoekwerk voor € 49,- per jaar aan ons uitbesteden. Omdat wij met abonnementsvormen werken, zijn we volledig onafhankelijk en nemen we ook direct writers in onze vergelijkingen mee.