Altijd en overal inzicht
in je energieverbruik

Volledig inzicht in je energieverbruik met Sparky

Wat is Sparky?

Sparky is een energiemeter (dongle) die u kunt aansluiten op uw slimme energiemeter. De dongle geeft informatie door via het internet. Via de app van Chargee heeft u real-time inzicht in uw energieverbruik. Sparky voorspelt uw jaarverbruik op basis van uw gedrag. Zo weet u in een vroeg stadium of u wellicht te veel energie verbruikt of juist minder.

Beste aanbod dankzij inzicht

Het grote voordeel van Sparky is dat al uw data met u meegaat wanneer u overstapt van energieleverancier. U verliest uw energiedata niet na een overstap, wat met de apps van energieleveranciers wel het geval is.

Realtime verbruik monitoren

De app van Chargee geeft u realtime inzicht in uw energieverbruik. Als uw verbruik hoger uitvalt, krijgt u een melding van de Vastelastenbond. U weet dan dat u uit de pas loopt en kunt uw verbruik of voorschotbedrag daarop aanpassen.

Over Chargee

Chargee is een innovatief bedrijf dat is opgericht om mensen te helpen en om verduurzaming te versnellen. Door beter en slimmer met energie om te gaan, worden uw maandlasten lager.

Voor meer informatie over Sparky download het gratis white paper.

Download whitepaper

Voordelen van Sparky:

  • Altijd realtime inzicht in je energieverbruik
  • Je behoudt je data, ook als je overstapt van leverancier
  • Bespaar op je energieverbruik door goed inzicht
  • Voorspelling van je jaarverbruik van stroom en gas

Samenwerking Chargee + Vastelastenbond

Duurzaam omgaan om met onze planneet is een missie waar zowel Chargee als de Vastelastenbond zich hard voor maken. Door bewuster bezig te zijn met ons energieverbruik, dragen we zorg voor het milieu. Sparky is een handige tool die daarbij kan helpen. 

Wanneer krijg ik een gratis Sparky?

Als u uw energiecontract afsluit via de Vastelastenbond krijgt u van ons een gratis Sparky. De Vastelastenbond vindt het belangrijk dat u inzicht krijgt én houdt als het om uw energieverbruik gaat. Veel energieleveranciers bieden  een app aan waarin u kunt zien wat uw verbruik is. Erg handig, maar als u overstapt bent u al deze informatie weer kwijt. 

Dit vinden wij niet eerlijk en daarom krijgt u bij ons een gratis Sparky (t.w.v. € 29,95). Met Sparky geven we u de vrijheid om te kiezen welke energieleverancier het beste bij u past. U profiteert van de beste contracten en houdt toch gewoon dezelfde app met al jouw data, en ook nog eens realtime (en niet op dagbasis zoals bij meeste leveranciers).

Chargee app 2

Volledige ontzorging of zelf regelen?

Wij vinden we het belangrijk dat u niet zomaar blijft zitten waar u zit. Trouwe klanten betalen op de energiemarkt namelijk altijd de hoogste tarieven. Als nieuwe klant profiteert u wél van scherpe tarieven en mooie bonussen. Dus kom in actie als u twijfelt of u nog wel goed zit.

Overstappen kan bij ons op 2 manieren: U kiest met Energie Vanzelf Geregeld voor volledige ontzorging. Voor een vast bedrag per jaar regelen wij uw energiezaken zodat u zeker weet dat u goed zit. Toch liever zelf regelen? Ook dan kunt bij ons terecht dankzij onze Energievergelijker

Hier leest u meer over de Energievergelijker of Energie Vanzelf Geregeld.