wie wij zijn...
Wij zijn de eerste consumentenvereniging voor vaste lasten

Nooit meer last van je vaste lasten

Vereniging de Vastelastenbond is in 2004 opgericht na het openbreken van de energiemarkt. Toen wij zagen dat de consument vaak benadeeld werd, besloten we de eerste consumentenvereniging op het gebied van vaste lasten in het leven te roepen. Wij begrijpen dat jij als consument geen zin hebt om alles tot op de bodem uit te zoeken. En dat hoeft ook niet, wij nemen die last graag van je schouders.
Geen addertjes
Vandaag de dag is ons doel: het beschermen van jou als consument. Dat doen we op een onderscheidende manier, namelijk door ons te richten op wat jij écht wilt. Vertrouwen is het fundament waar onze diensten op gebouwd worden. In een branche waar bijna altijd een addertje onder het gras zit, staan wij voor je klaar als je persoonlijke, onafhankelijke adviseur op het gebied van je vaste lasten. Zie ons als het moderne antwoord op het huishoudboekje. We komen nog nét niet bij je aan de keukentafel zitten. Doordat wij zelf onderzoek doen, kunnen wij het beste advies garanderen. Door de jaren heen is ons dienstenpakket uitgebreid van energiecontracten naar het gehele scala aan vaste lasten; van internet en bellen tot verzekeringen.
Persoonlijk en eerlijk
Wij staan na 15 jaar nog steeds voor onafhankelijkheid, persoonlijk contact en eerlijk advies. Wij worden blij van het helpen van jou bij het maken van de juiste keuzes. Dat betekent: de beste prijs met correcte voorwaarden.

Bij de Vastelastenbond heb je een overzicht van alle vaste lasten op 1 plek, bij een partij die ervoor zorgt dat je het beste krijgt wat jíj wilt; een partij die je kunt vertrouwen, die je nog persoonlijk kunt spreken. Dat is onze belofte:
Nooit meer last van je vaste lasten.

Wat is ons verdienmodel?

Wij verdienen ons geld door onze services aan te bieden in een abonnementsvorm. Dit kost je een bepaald bedrag per jaar afhankelijk van welk pakket je hebt. Hiervan betalen we o.a. ontwikkelingskosten van onze website, onze medewerkers, onze eigen vaste lasten en onze marketing. Zo zijn we dus niet gebonden aan leveranciers en kunnen we eerlijk het beste aanbod zoeken voor jou. Op dit moment hebben we 150.000 leden. Ons doel is om de komende jaren dit aantal te laten groeien. Tot uiteindelijk niemand meer last heeft van zijn vaste lasten.

Ons team

Dit zijn onze vaste lasten goeroes.
Dirk Jan | Algemeen Directeur
Christiaan van der Ven
Christiaan | Financieel Directeur
Erik | Data Analist
Nikki Colijn
Nikki | Klantenservice
Margot Boesveld
Margot |  Marketing communicatie
Mireille van der Heijden
Mireille | Klantenservice

Nikki Colijn
Khrisando |  Senior klantadviseur
Margot Boesveld
Michelle |  Klantadviseur energie en verzekeringen
Marcel van Eeuwen
Marcel |  Senior klantadviseur energie
Zuleyha Kanyas
Zuleyha Kanyas | Verzekeringsadviseur
Nikki Hoofs
Nikki | Klantenservice

Werken bij Vastelastenbond?

Hieronder zie je onze openstaande vacatures.
Social Media Medewerker
16 – 24 uur per week
Als Social Mediamarketeer beheer je samen met collega’s de social media kanalen van de Vastelastenbond. Je zorgt voor leuke en informatieve content. Je ontwikkelt zelf ook content door het schrijven van blog, uitzetten van enquêtes of bijvoorbeeld het interviewen van leden. Je bent onderdeel van een team met daarin een social media marketeer en een content marketeer.
Junior Controllor
16 -24 uur per week
Je basis van de functie is het uitvoeren van de administratie (in Exact). Daarnaast coördineer je het facturatie- en betaalproces. Je zorgt dat de facturen worden opgesteld, verstuurd en betaald. Vanuit een solide, accurate administratie werk je maandelijks de financiële rapportages bij, zodat de organisatie in staat is om de belangrijkste inkomsten- en uitgaven stromen te monitoren.