Het begon allemaal in 2004

Aangenaam kennis te maken. Dirk-Jan Wolfert en Dennis van Druten begonnen in 2004 vanuit een zolderkamer in Breda
met de Vastelastenbond. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vereniging met meer dan 100.000 leden en gaan we nog elke dag met plezier naar ons werk!

Over ons

Wij zijn Vereniging de Vastelastenbond. De eerste consumentenvereniging op het gebied van vaste lasten. We geven advies met verstand van zaken en we vinden het belangrijk om de persoonlijke band en service na te streven die onze leden al sinds 2004 van ons gewend zijn. Meer weten? Lees onze geschiedenis.

Onze visie

Uw tijd is kostbaar. Vaak heeft u niet de tijd of geen zin om uren op het internet te spitten naar de beste deals voor uw 
vaste lasten. Dat resulteert helaas vaak in te dure rekeningen. Wij zorgen ervoor dat u honderden euro’s meer te besteden heeft. Allereerst door te kijken naar uw energie, maar ook uw andere vaste lasten komen aan bod. 

Onze 3 zekerheden

 1. Messcherpe prijzen, glasheldere voorwaarden
  Namens ruim 150.000 leden onderhandelen we met (energie)leveranciers voor scherpe tarieven en begrijpelijke voorwaarden. Met onze Switch Service regelen we jaarlijks een vlekkeloze overstap naar de goedkoopste energieleverancier. Zo weet u zeker dat u de laagste prijs voor energie betaalt en blijft betalen.
   
 2. Op contracten anticiperen, zodat u kunt profiteren
  Automatisch verlengen van uw energiecontract is vaak een stap terug. De Vastelastenbond kijkt graag vooruit. Ruim op tijd houden we uw aflopende contract tegen het licht. Zo voorkomen we dat u duurder of te duur uit bent. Tel uit uw winst.
   
 3. Eén aanspreekpunt voor uw vragen of klachten
  We sturen u niet van het kastje naar de muur. En aan wachtrijen, menu’s en paarse krokodillen hebben we – net als u - ook een hekel. Bij de Vastelastenbond heeft u één contactpersoon die u snel en goed helpt als u vragen of klachten heeft. 

Beoordeling 8,9 uit 10

Waarom de Vastelastenbond?

De markt van vaste lasten is complex en verandert continu. Het vergt kennis, tijd en motivatie om te komen tot de beste keuze. Aanbieders van vaste lasten maken hier dankbaar gebruik van en laten consumenten vaak te veel betalen. Wij worden blij van het helpen van consumenten bij het maken van de juiste keuze. Dat betekent de beste prijs met correcte voorwaarden.

Voor wie zijn wij er?

Wij zijn er voor alle mensen die het te druk hebben, geen zin hebben om zich in vaste lasten te verdiepen of die onvoldoende begrijpen van de markt van vaste lasten.

Leer ons team kennen!
De Vastelastenbond is dé consumentenvereniging voor uw vaste lasten. Sinds 2004 strijden we, inmiddels met meer dan 150.000 leden, tegen hoge woonlasten. We zijn onafhankelijk en realiseren jaar in jaar uit besparingen voor onze leden.