Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Bezuinigingen rondom zorgtoeslag

Vrijdag 29 augustus 2014 13:48Margot Boesveld

 

Het kabinet gaat volgend jaar bezuinigen op de zorgtoeslag, de tegemoetkoming voor de laagste inkomens voor het geld dat ze aan zorg kwijt zijn.
De regeringspartijen zijn het daarover eens geworden met oppositiepartijen D66, ChristenUnie en SGP. Dit voorjaar zag het kabinet af van invoering van de huishoudtoeslag, die de huidige zorgtoeslag, de huurtoeslag, het kindgebonden budget en een toeslag voor ouderen zou moeten vervangen. Dit sloeg een gat van ruim 600 miljoen in de begroting voor 2015.
Eind juni kondigde staatssecretaris Jetta Klijnsma (Sociale Zaken) al aan de tegemoetkoming voor AOW'ers als compensatie voor belastingmaatregelen te versoberen. Deze tegemoetkoming wordt met ingang van 2015 gekoppeld aan in Nederland opgebouwde AOW. Dit levert 100 miljoen euro op.
 
Als het aan de ouderenorganisatie ANBO ligt, gaat de voorgenomen bezuiniging niet door. Volgens ANBO-directeur Liane den Haan worden vooral mensen getroffen die veel zorg nodig hebben en daar steeds meer zelf van moeten betalen. Volgens de organisatie is het tijd om het systeem met zorgtoeslagen en de zorgpremie op de schop te gooien.
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over