Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Brinkhorst stuurt brief aan Essent over bonus

Vrijdag 19 mei 2006 14:40Margot Boesveld

 

Minister Brinkhorst van Economische Zaken stuurt een brief aan de top van het energiebedrijf Essent over de bonus die topman Boersma krijgt, zo heeft de bewindsman dinsdag in de Tweede Kamer bekendgemaakt.

Deze week werd bekend dat Boersma de komende tijd, bovenop zijn salaris, ook nog eens een zogenoemde lange termijnbonus van ongeveer een miljoen euro kan verdienen. Boersma ligt al langer onder vuur vanwege zijn salaris van ongeveer acht ton per jaar.Brinkhorst zei dinsdag het salaris en de bonus ,,buitengewoon hoog'' te vinden. Hij gaat dit de top melden, zo liet hij weten. Brinkhorst noemde het een ,,dubbele provocatie'' dat het energiebedrijf, ondanks alle ophef over de hoge salarissen van de top, doorgaat met het uitdelen van forse bonussen. De voorzitter van de raad van commissarissen heeft het kabinet eerder een brief gestuurd met uitleg over de beloningsregels voor de top van Essent. Volgens Brinkhorst heeft de voorzitter toen het bestaan van de lange termijnbonus niet gemeld. Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over