“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Digitale televisie in Maastricht duurder door overname Essent

Maandag 25 juli 2005 13:56Margot Boesveld

 

Verschillende abonnees op digitale televisie in Maastricht hebben deze week kritiek geuit op een volgens hen heimelijk uitgevoerde verhoging van abonnementsgeld. De verandering in het abonnement wordt veroorzaakt doordat Essent Kabelcom per 1 augustus het project overneemt van Nutsbedrijven Maastricht. "We gaan drie euro per maand meer betalen, zonder dat Nutsbedrijven Maastricht het vermeldt in de informatiebrief die wij hebben gekregen. Nutsbedrijven doet juist alsof we erop vooruit gaan", zegt Maastrichtenaar F.van Lijf. Ook andere afnemers belden deze week met soortgelijke kritische reacties naar de krant. Lees artikel.

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over