Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Energierekening vanaf juli flink omhoog

Vrijdag 08 april 2011 00:00Margot Boesveld

 

AMSTERDAM - Elektriciteitsproducent Nuon verwacht dat de energierekening vanaf juli flink omhoog gaat vanwege oplopende prijzen van gas, steenkool en olie. Dat bevestigde een woordvoerder vrijdag naar aanleiding van een bericht in de GPD-bladen.

Nuon denkt dat een gemiddeld huishouden hierdoor per jaar 110 euro duurder uit is.

Nuon is de eerste energieleverancier die een indicatie geeft van de prijsontwikkeling voor de rest van het jaar. Energiebedrijven Essent en Eneco willen daarover nog niets kwijt.

Volgens Nuon stijgen de grondstofprijzen vanwege de aantrekkende economie in bepaalde delen van de wereld. "Daardoor neemt de vraag naar grondstoffen toe en stijgen de prijzen'', aldus de woordvoerder.

 

Bron: http://www.nu.nl/geldzaken/2487217/energierekening-juli-flink-omhoog.html

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Ben Veldman

Men laat na te vermelden dat Nuon's topman dhr. Huib Morelisse in 2011 maar liefst 70% meer salaris gaat pakken. Ja, het wordt nu € 750.000,00 per jaar. Eén van zijn voorgangers, ik meen mij de naam Halbertsma te herinneren, streek in de gulden tijd ook al Dfl. 850.000,00 per jaar op. Dat was destijds voor mij één van de redenen om de Nuon club eruit te schoppen. Ordinaire graaiers zijn het, wat verbeelden zij zich niet. Of zouden deze 'afgestudeerden' toch over het water kunnen lopen?

Vrijdag 13 december 1901 21:05

Plaats een reactie

Lees meer over