Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

KPN verdubbelt downstream adsl-snelheden

Maandag 12 september 2005 13:33Margot Boesveld

 

KPN gaat de snelheden van alle adsl-pakketten verhogen. In de meeste gevallen gaat het om een verdubbeling van de downstream-snelheid.

De upstream-snelheden blijven ongewijzigd. De snelheidsverhoging wordt nog dit jaar doorgevoerd en kost de klant niets extra's. De snelheidswijzigingen zijn als volgt: adsl-slim gaat van 288/128 (down/up) naar 375/128. Go gaat van 800/256 naar 1,5 Mb/256, Lite van 1,6 Mb/512 naar 3 Mb/512. Het basic-pakket gaat van 3,2 Mb/768 naar 6 Mb/768. Het snelste pakket, adsl-extra, gaat van 8 Mb/1 Mb naar 12 Mb/ 1Mb.

De exacte datum van de snelheidsverhoging verschilt per internetaanbieder. Daarnaast waarschuwt KPN dat de snelheden afhankelijk zijn van factoren zoals bijvoorbeeld de afstand tot de wijkcentrale.

In principe een goede actie van KPN. Je krijgt een snellere dienst voor hetzelfde geld. Vooral voor mensen die een hogere snelheid willen is dit een uitkomst. Maar de meeste mensen zijn waarschijnlijk tevreden zijn met hun snelheid. Die zouden wellicht liever hetzelfde abonnement houden en minder gaan betalen. Eigenlijk zou KPN abonnees de keuze moeten geven: of een hogere snelheid of minder gaan betalen. Maar waarschijnlijk weet KPN goed wat de uitkomst daar van zou zijn.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over