Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Nog veel vaste telefoons in Nederland

Woensdag 30 augustus 2006 13:52Margot Boesveld

 

Relatief veel Nederlanders hebben een vaste telefoonaansluiting. In veel andere EU-landen hebben bewoners de vaste lijn al opgezegd om alleen nog mobiel te bellen.

Dat blijkt uit onderzoek dat de Europese Commissie vrijdag heeft bekendgemaakt. In Nederland heeft slechts 4 procent de vaste lijn opgezegd om alleen per gsm te bellen. Dat percentage steeks schril af tegen de gemiddeld 18 procent in de EU, met een uitschieter naar 48 procent in Litouwen.In Nederland hebben negen van de tien huishoudens zowel een vaste als mobiele telefoon. In bijna geen ander EU-land is dat percentage zo hoog.Voor het onderzoek zijn in december en januari 25.000 huishoudens in de Europese Unie ondervraagd.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over