Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Patiënten hebben meer financiële problemen door stelsel'

Maandag 20 november 2006 13:32Margot Boesveld

 

Door het nieuwe zorgstelsel zijn er meer financiële problemen voor patiënten. Dat stelt 59 procent van de Haagse huisartsen, de helft van de Haagse tandartsen en 30 procent van de apothekers in de hofstad. Ook problemen over vergoedingen van medicijnen of bijvoorbeeld luiers voor kinderen met psychomotorische aandoeningen komen voor.Dat blijkt uit een enquête van PvdA-gemeenteraadslid en huisarts Hedwig Vos onder 75 van de in totaal 264 huisartsen, 36 van de 156 tandartsen en 24 van de 64 apothekers in Den Haag. De uitslag wordt dinsdag in Den Haag gepresenteerd.Het overgrote deel van de ondervraagden spreekt van een hogere werkdruk en meer administratieve handelingen. De helft van de huisartsen vindt dat de kwaliteit van de zorg afneemt.Bovendien stelt 65 procent van de huisartsen en 54 procent van de apothekers dat meer mensen onverzekerd dreigen te raken. Een op de drie huisartsen zegt te hebben meegemaakt dat patiënten een behandeling niet wilden of konden ondergaan wegens de no-claimregeling.Al met al, stelt de Haagse PvdA, zijn de doelstellingen van de zorgverzekeringswet niet gehaald. PvdA-Tweede Kamerlid Frank Heemskerk reageert geschrokken op de resultaten en ziet erin het bewijs voor zijn standpunt dat de zorg er in het nieuwe stelsel niet eerlijker op is geworden.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over