Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Stijging gastarieven door conflict Oekraïne

Donderdag 06 maart 2014 15:57Margot Boesveld

 

Door het conflict in Oekraïne is onrust ontstaan op de inkoopmarkt voor energie. De algemene verwachting van inkopers op de groothandelsmarkt is dat de energietarieven de aankomende tijd gaan stijgen.

Conflict leidt tot onrust op inkoopmarkt
De pijpleidingen in Oekraïne zorgen voor de doorvoer van gas vanuit Rusland naar de rest van Europa. Op dit moment is de markt in afwachting van het vervolg van het conflict in Oekraïne. Rusland verhoogde afgelopen dinsdag de gasprijs voor Oekraïne en eiste daarnaast dat de openstaande schulden aangezuiverd worden.

Zie ter illustratie ook dit fragment uit een recent bericht op nu.nl:

"[…] De expert benadrukt dat Rusland met zijn enorme hoeveelheid aardgas een veel grotere troef in handen heeft. ''Rusland kan besluiten de gasprijs te verhogen of de toevoer van Russisch gas tijdelijk stopzetten."

[…] Het Russische Gazprom, de grootste gasproducent ter wereld, levert naar eigen zeggen ongeveer een kwart van de Europese aardgasbehoefte. Vorig jaar werd een record van 161,5 miljard kubieke meter Russisch gas naar Europa en Turkije getransporteerd."

Negatieve invloed
Bovenstaande zal dus zeer waarschijnlijk van negatieve invloed zijn op de groothandelsinkoopprijzen voor gas, en daaropvolgend onze Nederlandse gastarieven.

Voorkom stijging: zet uw tarief vast
Om het stijgen van de tarieven vóór te blijven, doet u er op dit moment dus wijs uw tarieven voor een langere periode vast te zetten. Zet uw tarieven hier vast.

Sluit u zich ook gratis aan bij ons collectief?

Gratis aanmelden
 

 

 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over