Een extra service voor u als lid

Boodschappen, kleding, vakanties en reizen horen ook tot 'vaste lasten'. Webshop Voordeel is een handig spaarprogramma, waarbij u bij 3.500 webshop extra geld terug krijgt op uw aankopen. Ja, dat is bovenop aanbiedingen. Zo heeft u geen kortingscodes nodig....

webshop voordeel

Met webshop voordeel ontvangt u geld terug op online aankopen bij:

 1. Booking.com
 2. Wehkamp
 3. Blokker
 4. Intertoys
 5. Mediamarkt
 6. Samsung
 7. Burgers Zoo
 8. En nog veel meer webshops

Meld u nu aan en profiteer bij iedere aankoop.

Uniek spaarprogramma

Webshop voordeel is een uniek spaarprogramma waarbij u geld terugkrijgt op uw online aankopen. Deze dienst is geheel gratis en helpt u met besparen.
webshop voordeel geld terug op online aankopen

Hoe werkt het?

 1. U registreert zich
 2. Activeer het spaarprogramma
 3. Het geld wordt automatisch bijgeschreven
 4. U spaart en laat het uitbetalen

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewekers helpen u graag met al uw vragen. U kunt ons bereiken op: 040-7200200.

Spaar met online aankopen

Online koopt u producten vaak al goedkoper dan in de winkel. Uw online aankopen zorgen nu ook nog eens voor een leuk spaarpotje. Met ons unieke spaarprogramma krijgt u bij ruim 3.500 webshops een deel van uw aankoopbedrag retour. Dit spaarprogramma noemen wij webshop voordeel.

Uniek spaarprogramma

Dit unieke spaarprogramma is een dienst van de Vastelastenbond die u helpt besparen op online uitgaven. U profiteert bij ruim 3.500 webwinkels van deze geld terug actie. Ook als er aanbiedingen zijn bij webshops profiteert u met dit spaarprogramma. Hoe u gaat sparen leest u in de volgende alinea.

Hoe werkt dit online spaarprogramma?

 • U meldt zich aan op onze website;
 • U installeert het programma op uw computer;
 • Bij iedere bestelling op een aangesloten webshop ontvangt u een bedrag retour;
 • Het bedrag wordt z.s.m. bijgeschreven op uw bespaarsaldo;
 • U kunt het totaalbedrag van al uw aankopen laten uitbetalen op ieder gewenst moment.

Saldo en korting uitbetalen

U ontvangt maandelijks een saldomail van webshop voordeel, met daarin o.a. een overzicht van het door u reeds bespaarde bedrag. U kunt in uw bespaarsaldo zien welke aankopen geregistreerd zijn en welke bedragen aan Cashback daarmee gepaard (kunnen) gaan. Vervolgens kunt u zelf bepalen wanneer u het opgespaarde bespaarsaldo uitgekeerd wilt krijgen.

Bij de meeste aanbieders wordt de extra korting achteraf uitbetaald. Bij enkele andere wordt de korting direct bij de betaling verrekend, dat ziet u dan op de factuur. De kortingen die achteraf worden uitbetaald vormen zo een spaarpotje, dat u op ieder moment op uw bankrekening kunt laten overboeken. In onze maandelijkse saldomail ziet u ook hoeveel er al in uw spaarpot zit.

Let op: om van de extra kortingen gebruik te kunnen maken, moet u altijd zowel online bestellen als betalen; doet u één van die handelingen in de winkel, dan is de extra korting via ons niet van toepassing!

Welke webwinkels nemen deel?

Ruim 2.500 webwinkels nemen deel aan webshop voordeel, ons unieke spaarprogramma. Booking.com, Wehkamp, Blokker, Mediamarkt en Intertoys zijn webshops die deelnemen aan webshop voordeel. Bekijk snel alle andere webshops die deelnemen.