Wat zeggen onze leden over ons? Op deze pagina kunt u alle ervaringen en opmerkingen van onze leden lezen. Alle feedback is welkom en we zijn erg trots op onze vereniging en wat we voor onze leden kunnen betekenen.

We stellen het zeer op prijs wanneer u ons vertelt wat u van ons vindt en bovenal: wat u heeft kunnen besparen!

Beoordeling

 

WAT VINDEN ONZE LEDEN?

Joos van Gestel

Lid sinds 2009

Energie

Inmiddels ben ik al 10 jaar lid van de VLB. De VLB is betrouwbaar gebleken, is duidelijk en altijd gericht op het belang van de consument.

Raak ook overtuigd van de kracht van ons collectief! Lees hieronder alle ervaringen.

Beoordeling

 

WAT VINDEN ONZE LEDEN?

Marleen van der Padt

Lid sinds 2009

Ik heb geen omkijken meer naar mijn energie met de Switch Service . Ik zit elk jaar voordelig

Raak ook overtuigd van de kracht van ons collectief! Lees hieronder alle ervaringen.
8,9

Geef uw mening

 

WAT IS UW ERVARING?

We zijn benieuwd wat u van onze service en diensten vindt.

We stellen het zeer op prijs wanneer onze leden vertellen wat ze van ons vinden.

Met uw feedback kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.

 

Geef uw mening

Leden reviews | lees alle beoordelingen

M. Putmans, Oirschot
Lid sinds 2015
28 April 2017
alles goed geregeld
R Breuseker, Capelle aan den ijssel
Lid sinds 2016
28 April 2017
De overdracht is soepel verlopen en ik heb de kans gekregen het ongedaan te maken bij een meningsverschil. Wel is een persoon van Energie direct op het idee gekomen mij alsnog terug te gaan naar Energie direct. Echter zonder resultaat.
J.A.M Grotenbreg, Purmerend
Lid sinds 2014
27 April 2017
de overstap per 2 mei (volgens Greenchoice) gaat in stappen maar in een logische volgorde. Dus succesvol zou ik zeggen.
R. Boorsma, Putten
Lid sinds 2011
25 April 2017
Ik ben, zoals elk jaar, zeer tevreden over de wijze waarop ik door diverse medewerkers van de Vastelastenbond tewoord ben gestaan en geholpen.
AP Kemp, Rhoon
Lid sinds 2017
19 April 2017
Een goed en duidelijk uitgebreide uitleg, die heeft geleid tot een leuke besparing.
G. van Leeuwen, Ermelo
Lid sinds 2016
18 April 2017
Ik heb contact gehad met een professionele medewerkster wat erg belangrijk is voor iemand die erg weinig afweet van vastelasten enzovoort. Zij heeft mij heel goed uitgelegd wat en waarom!
A. Brehm, Breda
Lid sinds 2013
16 April 2017
op goed advies & meerdere ervaringen kun je vertrouwen. Nu weer geswitched naar goedkopere energieleverancier. Van 33 naar 26 euro per maand, dus 20% goedkoper! Perfect advies, dankzij de Vastelastenbond.
J.M. van den Biggelaar, Tilburg
Lid sinds 2017
13 April 2017
tot nu toe ben ik uiterst tevreden over de ervaring met de vastenlastenbond.
K.J.C. van der Lippen, Reusel
Lid sinds 2016
13 April 2017
100% tevreden!!!!!
E. Bierbooms, Breda
Lid sinds 2017
12 April 2017
Tot nu toe tevreden. Alleen uit het telefonisch contact is niet goed duidelijk geworden dat het uiteindelijke maandelijkse bedrag voor een deel pas verrekend wordt na het aflopen van de jaarovereenkomst. Er werd gezegd u betaald een bedrag per maand van € 163,00. Na het toesturen van het contract door de energiemaatschappij blijkt echter dat we per maand € 171,00 gaan betalen en aan het eind van de looptijd van 1 jaar we de korting ontvangen, waarmee we dan uitkomen op € 163,00.
G van Melzen, Nuenen
Lid sinds 2014
11 April 2017
Prima
ER Blink, Assen
Lid sinds 2012
11 April 2017
fijn dat je direkt geholpen wordt en er verder weinig omkijken naar hebt

Over de Vastelastenbond

U vindt bij ons onafhankelijke en betrouwbare informatie zodat u kunt besparen. Wij zijn makkelijk telefonisch te bereiken, zonder lange keuzebandjes. Wij houden van een langdurig kwalitatieve relatie met onze leden . U kunt gemakkelijk zelf een prijs berekenen. U mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

Sluit u zich ook gratis aan bij ons collectief?

Gratis aanmelden
Volgende reviews