Beoordelingen
Klantervaringen

Beoordelingen - Klantervaringen

Wat zeggen onze leden over ons? Op deze pagina kunt u alle ervaringen en opmerkingen van onze leden lezen. Alle feedback is welkom en we zijn erg trots op onze vereniging en wat we voor onze leden kunnen betekenen.

We stellen het zeer op prijs wanneer u ons vertelt wat u van ons vindt en bovenal: wat u heeft kunnen besparen!

1

Annelies

Oosterhout 

01-02-2023 19:06:22

Ik heb onbedoeld de Vastelastenbond machtiging gegeven om voor mij een voordelig energiecontract te regelen. u beloofde zelfs dat ik per € 376,00 per jaar voordeliger uit zou zijn. U e-mails zijn in mijn spam box’s terecht gekomen en pas toen ik een e-mail van mijn vorige energieleverancier kreeg, realiseerde ik me wat er aan de hand was. Ik heb meteen de VasteLastenbond gebeld. Ik kreeg te horen dat ik toestemming had gegeven. en dat ik zelf verantwoordelijk was om mijn e-mails te controleren. Ik heb alles op uw website nagekeken. Ik heb opdracht gegeven om een voordeleligere energieleverancier te zoeken en niet naar een energieleverancier die veel duurder is. U heeft dus de opdracht niet goed uitgevoerd. Ik ben per maand ten minste € 400,00 duurder uit. U wil mij ook niet financieel tegemoetkomen in het geleden financiële tegenslag. Ik vind het heel opmerkelijk dat u iedereen overzet naar Gewoon Energie, waar heel veel klachten over zijn.

8

Bulo-Seitzinger

Sassenheim 

01-02-2023 18:24:49

Via We Switch ben ik met u in contact gekomen omdat u destijds de enige was die een vast jaarcontract aanbood. Ik heb vandaag proberen te chatten omdat ik wilde weten wanneer de daluren zijn van Gewoon Energie maar dat lukte niet. Daarom maar een email gestuurd met de vraag. Ik kan verder nog niet veel vertellen over Gewoon Energie. Ik hoop met dit contract een goede keuze te hebben gemaakt.

7

Drieka

Alphen aan den Rijn 

01-02-2023 16:21:23

Dat dus!!!

5

Peter

Assen 

01-02-2023 16:03:24

Jullie kwamen met het energie aanbod op een (voor mij althans) turbulent moment. Rutte en co waren net bezig met een kostenplafond en de energie prijzen daalden sowieso op dat moment. Hoewel ik mij had aangemeld voor jullie aanbod kreeg ik toen toch twijfels en mijn persoonlijke motto is: bij twijfel niet doen. Ik heb me toen weer afgemeld en dat verliep heel netjes. Dus mijn algeheel gevoel bij de Vastelastenbond is wel positief en ik houd mij aanbevolen voor latere aanbiedingen.

8

Gijlswijk

Lisse 

31-01-2023 15:36:58

Ik heb dus goede ervaring al meerdere jaren bij jullie Voor mij geen op of aanmerkingen

Hulp bij vragen of problemen

Als er onverhoopt onduidelijkheden of problemen optreden dan is de Vastelastenbond uw eerste aanspreekpunt. Wij nemen namens u contact op met uw leverancier. Elk van onze samenwerkingspartners heeft bekwame accountmanagers die de Vastelastenbond ondersteunen en waarmee korte lijntjes worden onderhouden. Deze constructie werkt: wij bieden u een 100% oplossings garantie bij elke vraag of probleem.
Nog vragen? Bel ons: 040 - 7 200 200 op werkdagen tot 17:00