Wat zeggen onze leden over ons? Op deze pagina kunt u alle ervaringen en opmerkingen van onze leden lezen. Alle feedback is welkom en we zijn erg trots op onze vereniging en wat we voor onze leden kunnen betekenen.

We stellen het zeer op prijs wanneer u ons vertelt wat u van ons vindt en bovenal: wat u heeft kunnen besparen!

Beoordeling

 

WAT VINDEN ONZE LEDEN?

Joos van Gestel

Lid sinds 2009

Energie

Inmiddels ben ik al 10 jaar lid van de VLB. De VLB is betrouwbaar gebleken, is duidelijk en altijd gericht op het belang van de consument.

Raak ook overtuigd van de kracht van ons collectief! Lees hieronder alle ervaringen.

Beoordeling

 

WAT VINDEN ONZE LEDEN?

Marleen van der Padt

Lid sinds 2009

Ik heb geen omkijken meer naar mijn energie met de Switch Service . Ik zit elk jaar voordelig

Raak ook overtuigd van de kracht van ons collectief! Lees hieronder alle ervaringen.
8,9

Geef uw mening

 

WAT IS UW ERVARING?

We zijn benieuwd wat u van onze service en diensten vindt.

We stellen het zeer op prijs wanneer onze leden vertellen wat ze van ons vinden.

Met uw feedback kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.

 

Geef uw mening

Leden reviews | lees alle beoordelingen

F.G.A. Out, Hilversum
Lid sinds 2007
22 June 2017
Goed geholpen en ruime denktijd gegeven om te overwegen over te stappen naar een andere energieleverancier. Verder goed afgehandeld en voor ons kosten bespaard. Andere mogelijkheid van overstap naar een ander alles in 1 pakket bekeken, echter scheelde weinig icm mobiele abo. Voordeel wordt er door teniet gedaan. Plus voordelen huidige pakket is daardoor aantrekkelijker.
J.L.J. van Breugel, Sint-michielsgestel
Lid sinds 2017
22 June 2017
Ik ben over gestapt naar een andere engergie leverancier alles is goed geregeld alles al op mail thuis en als dit goed gaat ga ik verder kijken voor meerdere dingen over te zetten nu ben ik nog dief van mijn eigen portemonee
J.M.M. Vermeeren, Rijen
Lid sinds 2012
22 June 2017
Tot nu goede ervaring. Communicatie is duidelijk.
G.E. Venema, Oudeschoot
Lid sinds 2017
21 June 2017
Het was prettig om op deze manier advies te krijgen. Ik ben heel tevreden over de Vastelastenbond
C. Veldkamp, Doetinchem
Lid sinds 2017
19 June 2017
kan er nog weinig over zeggen die man die ik heb gesproken was correct en zeer duidelijk de toekomst moet uitwijzen of ik de goede beslissing heb genomen om over te stappen naar een andere energie maatschappij hopenlijk heb ik U genoeg geïnformeerd .
A. Odekerken, Simpelveld
Lid sinds 2017
17 June 2017
Netjes alles afgehandeld zoals beloofd aan telefoon. Krijgen van mij een dikke 10. Duidelijke uitleg alles per mail bevestigt en nog eens uitgelegd. Zal vaker van jullie diensten gebruik maken.
J.H. Goossens, Schinveld
Lid sinds 2007
16 June 2017
Is prima gegaan. Zonder problemen
J.A.G. PEULEN, Reuver
Lid sinds 2016
15 June 2017
alles goed verlopen
C.P.J.M.J. van Stipdonk, Delft
Lid sinds 2012
15 June 2017
ik ben erg tevreden over de service
R. Pieters, Arnhem
Lid sinds 2016
14 June 2017
Ik heb vertrouwen in de wijze waarop u mij uw diensten aanbied. U geeft mij als goed gevoel en u informeert mij voortijdig wat u van plan bent. U werkt professioneel.
A.H. Gerth, Schoonebeek
Lid sinds 2011
14 June 2017
Tot nu ging het goed ,stap pas over 11juli. Dus nog even wachten hoe dat verloopt. Goet Lenie.
J. Butz, Eindhoven
Lid sinds 2015
14 June 2017
Naar mijn mening in zoverre ik het heb kunnen volgen goed, ik heb het volste vertrouwen in uw organisatie en ga er vanuit op het beste. Gr,Joop Butz.

Over de Vastelastenbond

U vindt bij ons onafhankelijke en betrouwbare informatie zodat u kunt besparen. Wij zijn makkelijk telefonisch te bereiken, zonder lange keuzebandjes. Wij houden van een langdurig kwalitatieve relatie met onze leden . U kunt gemakkelijk zelf een prijs berekenen. U mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

Sluit u zich ook gratis aan bij ons collectief?

Gratis aanmelden
Volgende reviews