Wat zeggen onze leden over ons? Op deze pagina kunt u alle ervaringen en opmerkingen van onze leden lezen. Alle feedback is welkom en we zijn erg trots op onze vereniging en wat we voor onze leden kunnen betekenen.

We stellen het zeer op prijs wanneer u ons vertelt wat u van ons vindt en bovenal: wat u heeft kunnen besparen!

Beoordeling

 

WAT VINDEN ONZE LEDEN?

Joos van Gestel

Lid sinds 2009

Energie

Inmiddels ben ik al 10 jaar lid van de VLB. De VLB is betrouwbaar gebleken, is duidelijk en altijd gericht op het belang van de consument.

Raak ook overtuigd van de kracht van ons collectief! Lees hieronder alle ervaringen.

Beoordeling

 

WAT VINDEN ONZE LEDEN?

Marleen van der Padt

Lid sinds 2009

Ik heb geen omkijken meer naar mijn energie met de Switch Service . Ik zit elk jaar voordelig

Raak ook overtuigd van de kracht van ons collectief! Lees hieronder alle ervaringen.
8,9

Geef uw mening

 

WAT IS UW ERVARING?

We zijn benieuwd wat u van onze service en diensten vindt.

We stellen het zeer op prijs wanneer onze leden vertellen wat ze van ons vinden.

Met uw feedback kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.

 

Geef uw mening

Leden reviews | lees alle beoordelingen

J Liebrechts, Eindhoven
Lid sinds 2016
24 March 2017
Ik ben heel erg tevreden met de Vastelastenbond. Ik werd goed te woord gestaan i.b. door Pieter. Mijn Problemen die ik met Telfort had, werden opgelost.
JAN Nijdam, Bant
Lid sinds 2016
22 March 2017
Ja dit is goed geregeld per 02-07-2017 ga ik over naar Budgetenergie Bij deze bedankt voor het regelen van de overstap en het uit zoeken van de juiste energie leverancier
H. van Klingeren, Laren
Lid sinds 2016
22 March 2017
Na een automatische geplande overstap naar Greenchoice bleek mijn eigen energie leverancier goedkoper !!!! Na melding aan uw organisatie werd de overstap op perfecte wijze geannuleerd, waarvoor mijn complimenten.
H van Basten van dijkhuizen, Amstelveen
Lid sinds 2017
21 March 2017
prettig geholpen,snel-direct-correct.
A.J.C.J.M. van der Vorst, Eindhoven
Lid sinds 2013
21 March 2017
Handig het telefoontje om mijn energiecontract over te sluiten. Heldere informatievoorziening en contract toegestuurd krijgen per mail. Makkelijk en snel geregeld.
T. Nuis, Capelle aan den ijssel
Lid sinds 2016
20 March 2017
Adviseur nam alle tijd om samen te bekijken of ik kon bezuinigen op mijn stroomverbruik. Nu nog mogelijkheden krijgen om concurentie te krijgen om stadsverwarming. Helaas kunnen jullie hierin geen stappen zetten.
CHRISTIEN Kooijman, Sittard
Lid sinds 2017
19 March 2017
de persoon die ik aan de lijn had inventariseerde heel adequaat welke mogelijkheden tot besparing er waren en wat voor mij nu mogelijk was. Het was fijn dat hij mijn weerstand tegen het veranderen van internetaanbieder respecteerde omdat ik toen opzag tegen de rompslomp van het wijzigen van mail-adres.
MEL Jasperse, Apeldoorn
Lid sinds 2017
19 March 2017
Geachte vasten lasten bond mijn mening overige het geen u over uw mooie presentatie. Van uw website verteld trekt mijn wel aan en ik denk dat dit andere mensen in Nederland ook aanspreek. Omdat dit wel het geen is wat er aan problematiek in heden daagse huis houdend speelt. U bent er goed op in gespeeld met uw bedrijf een compliment daar voor. Ga zo door.
A.R. Carli, Alkmaar
Lid sinds 2008
18 March 2017
Tot op heden nog steeds zeer blij met adviezen, tips en bemiddeling van de Vastelastenbond, waarvoor mijn hartelijke dank.
B. Roos, Ermelo
Lid sinds 2015
18 March 2017
Ik heb een zeer goed advies gekregen en ben daar ook op in gegaan.
H.A.M. van Riemsdijk, Welsum
Lid sinds 2015
17 March 2017
Snel en makkelijk
H.A.A. Velthuis, Echten dr
Lid sinds 2006
16 March 2017
Alles soepel verlopen voor zover te beoordelen. Kan over het voordeel van het contract pas over langere tijdeen mening hebben

Over de Vastelastenbond

U vindt bij ons onafhankelijke en betrouwbare informatie zodat u kunt besparen. Wij zijn makkelijk telefonisch te bereiken, zonder lange keuzebandjes. Wij houden van een langdurig kwalitatieve relatie met onze leden . U kunt gemakkelijk zelf een prijs berekenen. U mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

Sluit u zich ook gratis aan bij ons collectief?

Gratis aanmelden
Volgende reviews