Wat zeggen onze leden over ons? Op deze pagina kunt u alle ervaringen en opmerkingen van onze leden lezen. Alle feedback is welkom en we zijn erg trots op onze vereniging en wat we voor onze leden kunnen betekenen.

We stellen het zeer op prijs wanneer u ons vertelt wat u van ons vindt en bovenal: wat u heeft kunnen besparen!

Beoordeling

 

WAT VINDEN ONZE LEDEN?

Joos van Gestel

Lid sinds 2009

Energie

Inmiddels ben ik al 10 jaar lid van de VLB. De VLB is betrouwbaar gebleken, is duidelijk en altijd gericht op het belang van de consument.

Raak ook overtuigd van de kracht van ons collectief! Lees hieronder alle ervaringen.

Beoordeling

 

WAT VINDEN ONZE LEDEN?

Marleen van der Padt

Lid sinds 2009

Ik heb geen omkijken meer naar mijn energie met de Switch Service . Ik zit elk jaar voordelig

Raak ook overtuigd van de kracht van ons collectief! Lees hieronder alle ervaringen.
8,9

Geef uw mening

 

WAT IS UW ERVARING?

We zijn benieuwd wat u van onze service en diensten vindt.

We stellen het zeer op prijs wanneer onze leden vertellen wat ze van ons vinden.

Met uw feedback kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.

 

Geef uw mening

Leden reviews | lees alle beoordelingen

P.J.J. Mulders, Venray
Lid sinds 2011
17 August 2017
de overstap is geruisloos verlopen.
A.A. Ottens, Emmen
Lid sinds 2017
16 August 2017
Overstappen naar andere leverancier ging soepeltjes.Alleen de prijs die met ons besproken was kwam niet overeen. De prijs was hoger bij de nieuwe leverancier dan bij de oude. Na wat telefoontjes te hebben gepleegd, hebben we de prijs na beneden gekregen. Voor de rest liep het goed. Mvg fam. Ottena
E.W.E. VAN RENS, Horst
Lid sinds 2017
15 August 2017
Zeer goede service, informatie ook erg duidelijk en een vriendelijke benadering,ben erg tevreden
J.J.M. van Winden, Delft
Lid sinds 2012
14 August 2017
De overstap moet nog gebeuren tot nu toe verloopt het goed.
J.A.G. Nacken, Echt
Lid sinds 2008
14 August 2017
Overgang goed geregeld.
H Veltink, Marienberg
Lid sinds 2017
13 August 2017
Allemaal goed zo.
A.G.W.M. Knapp -van der Zanden, Veghel
Lid sinds 2007
11 August 2017
Overstappen ging prima. Waren op vakantie, dus merkte er niet zoveel van.
J.W. Heukels, Houten
Lid sinds 2015
11 August 2017
Het loopt op zich gesmeerd.
L.B.F. Ginsel-Hansen, Lisse
Lid sinds 2016
7 August 2017
Plezierige service, het werkt prima, netjes berichten gekregen van de overstap service en de nieuwe leverancier, en de opzegging van de oude is ook binnen.
P.M.M. de Barbanson, Amersfoort
Lid sinds 2006
6 August 2017
Initiatief kwam van uw zijde. Financiƫle kant van uw voorstel was interessant. Technische vragen van mijn kant werden door uw medewerker wanneer hij de antwoorden niet paraat had opgevraagd bij de beoogde provider. Ben nog in afwachting van de definitieve overstap, die -afgezien van de wettelijke bedenktermijn- ruim 2 maanden bedraagt. Tevreden over uw service
M.J.A. Damen, Budel schoot
Lid sinds 2008
6 August 2017
Het tel. gesprek was heel duidelijk, mijn complimenten want de materie was voor mij ingewikkeld.
P.J. van Herpen, Oss
Lid sinds 2005
4 August 2017
De overgang van de ene naar andere elektriciteit en gas levering is heel goed verlopen. Geen enkel probleem. Ik ben blij met mijn contract bij jullie. Ik hoef zelf niets uit te zoeken! Heerlijk. Hartelijke groeten, Mw. N. van Herpen

Over de Vastelastenbond

U vindt bij ons onafhankelijke en betrouwbare informatie zodat u kunt besparen. Wij zijn makkelijk telefonisch te bereiken, zonder lange keuzebandjes. Wij houden van een langdurig kwalitatieve relatie met onze leden . U kunt gemakkelijk zelf een prijs berekenen. U mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

Sluit u zich ook gratis aan bij ons collectief?

Gratis aanmelden
Volgende reviews