Wat zeggen onze leden over ons? Op deze pagina kunt u alle ervaringen en opmerkingen van onze leden lezen. Alle feedback is welkom en we zijn erg trots op onze vereniging en wat we voor onze leden kunnen betekenen.

We stellen het zeer op prijs wanneer u ons vertelt wat u van ons vindt en bovenal: wat u heeft kunnen besparen!

Beoordeling

 

WAT VINDEN ONZE LEDEN?

Joos van Gestel

Lid sinds 2009

Energie

Inmiddels ben ik al 10 jaar lid van de VLB. De VLB is betrouwbaar gebleken, is duidelijk en altijd gericht op het belang van de consument.

Raak ook overtuigd van de kracht van ons collectief! Lees hieronder alle ervaringen.

Beoordeling

 

WAT VINDEN ONZE LEDEN?

Marleen van der Padt

Lid sinds 2009

Ik heb geen omkijken meer naar mijn energie met de Switch Service . Ik zit elk jaar voordelig

Raak ook overtuigd van de kracht van ons collectief! Lees hieronder alle ervaringen.
8,9

Geef uw mening

 

WAT IS UW ERVARING?

We zijn benieuwd wat u van onze service en diensten vindt.

We stellen het zeer op prijs wanneer onze leden vertellen wat ze van ons vinden.

Met uw feedback kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.

 

Geef uw mening

Leden reviews | lees alle beoordelingen

henk ottenheijm, Panningen
Lid sinds 2014
20 February 2017
Geachte heer/mevrouw, Onlangs heb ik op advies van jullie bij Budget-Energie een 3-jarig contract afgesloten; de manier waarop dat is verwezenlijkt is zeer goed verlopen. Dank daarvoor.
B te Pass, Arnhem
Lid sinds 2017
20 February 2017
Het is een geweldige site. Ze helpen je overal mee, ook als het een keer mis gaat. Overstappen van energie leverancier is een fluitje van een cent. Overstappen naar een andere internet leverancier is iets lastiger omdat je bij de meeste nieuwe een glasvezelverbinding nodig hebt. Als je het nog met een oude ADSL kabel moet doen, blijf dan maar bij de leverancier die je hebt of stap dan over naar KPN
E. van der Kort, Leiden
Lid sinds 2011
19 February 2017
Ik had weinig tijd om over mijn nieuwe energiecontract na te denken. Na een prettig gesprek met de vaste lastenbond ben ik tevreden met mijn keus voor mijn volgende contract. Geweldig als iemand goed naar je luistert en meedenkt.
A.M Van der Heijden, Bloemendaal
Lid sinds 2017
18 February 2017
Ik werd gebeld door een heel aardige (jonge?-)dame. Zij heeft voor mij mijn energielasten kunnen verlagen. Het contract gaat pas later in het jaar in. Dus hopelijk gaat alles t.z.t. goed. Mijn Ziggo-korting heeft ze niet kunnen regelen. Ik werd later door iemand anders hierover geïnformeerd.
N MANDERS, Oss (nb)
Lid sinds 2016
17 February 2017
mijn ervaring is van de vastelastenbond dat je correct en goed behandeld wordt je krijgt goede uitleg over de prijzen en wat voor mij het beste was. ik ben zeer tevreden van mij krijgen zij een 8 en een half
K Keizer, Wieringerwaard
Lid sinds 2017
17 February 2017
Ik werd benaderd voor de goedkoopste energie . de overstap was al in orde maar bij nader inzien heb ik toch maar besloten om dit niet te doen daar de informatie die ik kreeg mij wakker geschud had wat betreft mijn huidige leverancier. Zo gezegd zo gedaan heb dit gemaild naar de vastelastenbond en deze waren heel blij met mijn reactie dat ik toch kritisch ben gaan kijken naar mijn huidige situatie. Keurig te woord gestaan door de medewerkster van jullie! Mijn dank daarvoor! MVG een tevreden klant.
J.C.H. Groenewoud, Zaandam
Lid sinds 2017
14 February 2017
Het was een prettig telefoongesprek en alles werd goed uitgelegd.
J.C.A.M. Sluyter, Drunen
Lid sinds 2008
13 February 2017
Snel en makkelijke goed verzorgde overstap
B. Boulonois, Heiloo
Lid sinds 2007
10 February 2017
goed gedaan: in eerste instantie kreeg ik van Energie:Direct een tweejarig contract. Maar vandaag (10_02-2017) kreeg ik een mail waarin het doot u aangevraagde driejarig contract ingaat op 17 mei.
E.J. Derissen, Kerkrade
Lid sinds 2016
9 February 2017
Momenteel kan ik nog geen defenitief antwoord op dit geven . omdat ik nog geen resultaat weet , dat kan ik pas in maart schrijven
A.H. Roos, Hoorn nh
Lid sinds 2016
9 February 2017
Dankzij de Vastenlastenbond ben voor energie overgestapt van Nuon naar Butgetenergie. Dit gaat mij 40 Euro schelen. Nog bedankt! !!!
M.J.C. de Bie, Geldermalsen
Lid sinds 2012
6 February 2017
Ik werd vakkundig en op een zeer vriendelijke manier geholpen Hulde.

Over de Vastelastenbond

U vindt bij ons onafhankelijke en betrouwbare informatie zodat u kunt besparen. Wij zijn makkelijk telefonisch te bereiken, zonder lange keuzebandjes. Wij houden van een langdurig kwalitatieve relatie met onze leden . U kunt gemakkelijk zelf een prijs berekenen. U mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

Sluit u zich ook gratis aan bij ons collectief?

Gratis aanmelden
Volgende reviews
Chat met ons