Wat zeggen onze leden over ons? Op deze pagina kunt u alle ervaringen en opmerkingen van onze leden lezen. Alle feedback is welkom en we zijn erg trots op onze vereniging en wat we voor onze leden kunnen betekenen.

We stellen het zeer op prijs wanneer u ons vertelt wat u van ons vindt en bovenal: wat u heeft kunnen besparen!

Beoordeling

 

WAT VINDEN ONZE LEDEN?

Joos van Gestel

Lid sinds

Energie

Inmiddels ben ik al 10 jaar lid van de VLB. De VLB is betrouwbaar gebleken, is duidelijk en altijd gericht op het belang van de consument.

4,5
Raak ook overtuigd van de kracht van ons collectief! Lees hieronder alle ervaringen.

Beoordeling

 

WAT VINDEN ONZE LEDEN?

Marleen van der Padt

Lid sinds

Switch Service

Ik heb geen omkijken meer naar mijn energie met de Switch service. Ik zit elk jaar voordelig

4,5
Raak ook overtuigd van de kracht van ons collectief! Lees hieronder alle ervaringen.
8,9

Geef uw mening

 

WAT IS UW ERVARING?

We zijn benieuwd wat u van onze service en diensten vindt.

We stellen het zeer op prijs wanneer onze leden vertellen wat ze van ons vinden.

Met uw feedback kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.

 

Geef uw mening

Leden reviews | lees alle beoordelingen

5,5
H.H. Zimmermann, Houten
Lid sinds
16 January 2017
al jaren zeer tevreden met goede,vriendelijke en deskundige hulp. afz.een digibeet.
5,5
D.C.W.M. van der Pal-Hendriks, Venray
Lid sinds
16 January 2017
De service is prima alsook de snelle bereikbaarheid. Ben altijd uitstekend geholpen.
5,5
D Meijden, Grubbenvorst
Lid sinds
16 January 2017
Contact gehad over energieleverancier. Medewerkers waren zeer geduldig en vroegen door, maar niet vervelend. Zijn ook afspraak nagekomen om terug te bellen. Toen ons besluit duidelijk was, deden ze daar niet moeilijk over.
5,5
C.J. Franken, Schiedam
Lid sinds
14 January 2017
Ik had net een nieuwe offerte gehad van mijn energieleverancier Green Choice. Was een aantrekkelijk bod, maar na het telefoontje van een van de mensen van de vastelastenbond kreeg ik een nog aantrekkelijker tarief. Er werd mij verteld dat er nog een energieleverancier was die nog iets goedkoper was, maar ik bij Green Choice wilde blijven omdat ik daar zeer tevreden over ben. Dus ik heb via de vastelastenbond een aantrekkelijk contract kunnen afsluiten. Ben daar zeer tevreden over.
5,5
J.A.W. Meijer, Sneek
Lid sinds
13 January 2017
Lijkt goed maar het is nog te vroeg om een oordeel te vellen.
5,5
D.J. Bolks, Dordrecht
Lid sinds
12 January 2017
Al vele jaren is de vastelastenbond mijn contact voor vragen voor mijn energie leverancier en helpen zij mij bij mijn keuze hiervoor en ook voor internet en bellen om een en ander te vergelijken. Nog steeds zijn ze makkelijk toegankelijk, via telefoon, mail en krijg ik goed, duidelijk en direct advies. Mijn dank daarvoor, Dick
5,5
E. van Roden, Ijmuiden
Lid sinds
10 January 2017
Kan nog niet veel zeggen, want overstap heeft nog niet plaatsgevonden
5,5
C. Pluymers, Groningen
Lid sinds
10 January 2017
Ik ben prima en duidelijk voorgelicht over het overstappen naar een andere energieleveraar.
5,5
A.M. Glorie, Heemskerk
Lid sinds
10 January 2017
Geachte mevrouw/mijnheer, Ik heb goede ervaringen met de vaste lasten bond Am Glorie
5,5
G.C. Schreyer, Amersfoort
Lid sinds
8 January 2017
Nog te kort om hierover iets zinnigs te zeggen!
5,5
W. Aalderink, Winterswijk
Lid sinds
8 January 2017
Mijn contact was n.a.v. de stijgende energieprijzen. Mijn huidige contract loopt in mei 2017 af en ik dacht dat ik pas dan een nieuw contract kon afsluiten. Jullie wezen mij erop dat ik al in december een nieuw contract kon sluiten dat in mei ingaat, maar tegen de tarieven van december 2016. Dat heb ik dus gedaan. De contacten waren vriendelijk en zeker niet opdringerig, ondanks het feit dat u drie keer opnieuw contact met mij hebt moeten opnemen omdat ik meerdere malen niet in staat was voldoende tijd vrij te maken voor een gesprek.
5,5
A.M.L. Bakker, Noordbroek
Lid sinds
6 January 2017
Vriendelijk persoon ad telefoon gehad, die goed meedacht. Positieve indruk van overgehouden.

Over de Vastelastenbond

U vindt bij ons onafhankelijke en betrouwbare informatie zodat u kunt besparen. Wij zijn makkelijk telefonisch te bereiken, zonder lange keuzebandjes. Wij houden van een langdurig kwalitatieve relatie met onze leden . U kunt gemakkelijk zelf een prijs berekenen. U mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

Sluit u zich ook gratis aan bij ons collectief?

Gratis aanmelden
Volgende reviews