De Vastelastenbond beschermt je tegen hoge vaste lasten

Kies voor besparen én gemoedsrust, elk jaar weer.

We nemen je het regelen van je vaste lasten graag uit handen. We bewaken jouw vaste lasten, komen met alternatieven en stappen voor je over als dat voordeel voor jou oplevert. Op die manier bespaar je doorlopend op al je vaste lasten en weet je zeker dat alles goed geregeld is. Of het nou gaat om je verzekeringen, energiecontract, internet en TV of het verduurzamen van je woning. We zijn onafhankelijk dus jouw belang staat altijd voorop.

Al je Vaste Lasten

Met VasteLastenBundel

Breng je al je vaste lasten onder in één bundel. Dit pakket levert een hoop besparingen op, omdat wij jaarlijks jouw lopende verzekeringen, energiecontract, internetpakket en zorgverzekering onder de loep nemen.

Meer informatie

Besparen op Verzekeren

Met Verzekerd Zonder Zorgen

Advies voor al je schadeverzekeringen en alles op één plek geregeld. Veel consumenten hebben niet de juiste verzekeringen of zijn dubbel verzekerd. Het is belangrijk om de juiste dekking te hebben voor jouw situatie. We regelen je verzekeringen en we controleren jaarlijks of het beter of goedkoper kan.

Meer informatie

Besparen op jouw Energiekosten

Met Energie Vanzelf Geregeld

Met deze dienst regelen wij het jaarlijks overstappen naar het goedkoopste contract met de hoogste Welkomstkorting. Je hebt hiermee altijd het beste contract zonder dat het je tijd en gedoe kost.

Meer informatie

Abonnementen

Dat is toch heel veel werk? Als je alle besparingen zelf wilt realiseren is dat veel werk. Je moet kort op de bal zitten. Voor energie en verzekeringen veranderen prijzen en voorwaarden constant zo snel dat je dit elk jaar moet controleren en dat je waarschijnlijk jaarlijks moet overstappen. Om je die moeite te besparen maar wel te zorgen dat je goed zit bieden wij een abonnement waarmee we dit elk jaar voor jou regelen.

Dirk Jan

Dirk-Jan Wolfert

Directeur Vastelastenbond

Overzicht van onze andere diensten

Besparen op WOZ-belasting

Met Gratis WOZ-bezwaar

Een hogere WOZ-waarde heeft invloed op je gemeentelijke belastingen en inkomstenbelasting. Heb je een beschikking van de gemeente ontvangen en is je WOZ-waarde mogelijke te hoog ingeschat? Wij tekenen namens jou bezwaar aan. Lukt het bezwaar dan betaalt de gemeente de kosten. Lukt het niet dan zijn er geen kosten. In elke situatie kost het je niets.

WOZ bezwaar

Besparen met Zonnepanelen

Met Energie Zelf Opgewekt

Naast het besparen op je energierekening kun je ook veel geld besparen bij korting op de aanschaf van zonnepanelen. Zonnepanelen aanschaffen is een verstandige keus, maar welke aanbieder is de beste? Wij hebben grondig onderzoek gedaan en onderhandeld voor de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Meer informatie

Besparen met Isolatie

Door gezamelijke inkoop

Je woning verduurzamen is een verstandig keuze. Je kunt flink besparen op energiekosten door het isoleren van je woning. Ook verhoogt het je wooncomfort. Veel huiseigenaren beginnen bij spouwmuurisolatie en dakisolatie. Wil je weten waar jij het beste meer kan beginnen? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Meer informatie

Collectieve inkoop of individueel aanbod

Voor sommige diensten maken wij slim gebruik van ons collectief. Soms is het beter om juist een individueel aanbod te regelen. Afhankelijk van het product kijken welke manier het beste werkt voor onze klant. Dat maakt ons flexibel en genereert het beste resultaat voor onze klanten. 

Dirk-Jan Wolfert

Directeur Vastelastenbond

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op. Onze 20 experts zitten voor je klaar.

info@vastelastenbond.nl 040 - 7 200 200