De Vastelastenbond helpt te besparen door te verduurzamen

Op jouw manier.
Je woning verduurzamen.

Besparen door te isoleren

Met isoleren met korting

Je woning isoleren is vaak een eerste verstandig keuze. Je kunt flink besparen op energiekosten door het isoleren van je woning. Ook verhoogt het je wooncomfort. Je krijgt via de Vastelastebond extra korting op isolerende maatregelen! Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Meer informatie

Besparen met zonnepanelen

Met Energie Zelf Opgewekt

Naast het besparen op je energierekening kun je ook veel geld besparen bij korting op de aanschaf van zonnepanelen. Zonnepanelen aanschaffen is een verstandige keus, maar welke aanbieder is de beste? Wij hebben grondig onderzoek gedaan en onderhandeld voor de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Meer informatie

Warmtepomp

De overheid verplicht je om vanaf 2026 een hybride warmtepomp te installeren wanneer je cv-ketel aan vervanging toe is. Het is nu al interessant om voor deze energiebesparende maatregel te kiezen, want een warmtepomp verdien je dankzij de huidige gasprijzen snel terug. 

Meer informatie

Duurzaamheid en je energielabel

Duurzaamheid is een ruim begrip. Waar je het beste kan beginnen is per woning verschillend. Hoewel je jaarlijks honderden euro’s kunt besparen met een duurzamere woning is dat niet de grootste verdienste. Je draagt bij aan een beter milieu, het wonen wordt aangenamer en je huis krijgt een beter energielabel.  

Dirk-Jan Wolfert

Directeur Vastelastenbond

Overzicht van onze andere diensten

Besparen op WOZ-belasting

Met Gratis WOZ-bezwaar

Een hogere WOZ-waarde heeft invloed op je gemeentelijke belastingen en inkomstenbelasting. Heb je een beschikking van de gemeente ontvangen en is je WOZ-waarde mogelijke te hoog ingeschat? Wij tekenen namens jou bezwaar aan. Lukt het bezwaar dan betaalt de gemeente de kosten. Lukt het niet dan zijn er geen kosten. In elke situatie kost het u niets.

Bezwaar maken

Besparen op je energierekening

Met Energie  Vanzelf  Geregeld 

Met deze dienst regelen wij het jaarlijks overstappen naar het goedkoopste energiecontract. We kijken daarbij naar de prijs, voorwaarden en welkomstkorting. Je hebt hiermee altijd het beste energiecontract zonder dat het jouw tijd en gedoe kost.

Meer informatie

Besparen op je verzekeringspremie

Met Verzekerd Zonder Zorgen

Advies voor al je schadeverzekeringen en alles op één plek geregeld. Veel consumenten hebben achterhaalde verzekeringen of zijn dubbel verzekerd. Het is belangrijk om de juiste dekking te hebben voor je huidige situatie en voor in de toekomst. We regelen jouw verzekeringen en we controleren jaarlijks of het beter of goedkoper kan.

Meer informatie

Onderzoek en samenwerking

Voor onze klanten doen wij zorgvuldig vooronderzoek. Enerzijds beoordelen wij regelmatig de aanbieders in het markt op werkwijze, keurmerken, kwaliteit en prijs. Omdat we een grote groep klanten hebben kunnen we anderzijds een goede prijs bedingen.

Dirk-Jan Wolfert

Directeur Vastelastenbond

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op. Onze 20 experts zitten voor je klaar.

info@vastelastenbond.nl 040 - 7 200 200