Plan je adviesgesprek in!
Onafhankelijk advies, veel voordeel

Onafhankelijk energieadvies van een expert

Raadpleeg onze experts

Het kiezen van een energiecontract is de laatste jaren steeds lastiger geworden. Ga je voor een vast energiecontract, kies je voor een dynamisch contract of is variabel blijven de beste keuze?

De energiemarkt is enorm wispelturig en het maken een keuze is enorm lastig nu de tarieven explosief stijgen of zakken. Soms is het fijn als je met iemand kunt sparren. Die iemand is een expert van de Vastelastenbond. Voor Energie Advies klop je aan bij één van onze onafhankelijke adviseurs. Samen kijken jullie naar jouw wensen en kom je beslagen ten ijs als je een energiecontract kiest!

Onze onafhankelijke energieadviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zij houden de energiemarkt doorlopend in de gaten en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. In een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek kom jij te weten wat voor jouw situatie het beste energiecontract is.

Waarom is dit adviesgesprek niet gratis?

Je plant het adviesgesprek in de agenda van onze energieadviseurs op de dag en het tijdstip dat het jou het beste uitkomt. Onze adviseur neemt ruim de tijd om jouw situatie en wensen op het gebied van energie met je te bespreken. Hieruit volgt een onafhankelijk advies waarmee jij verder kunt. Je bent dus niet gebonden om een energiecontract via ons af te sluiten. Zoals gezegd; we zijn onafhankelijk.

Voor het adviesgesprek brengen wij eenmalig € 49 in rekening. Als je na het adviesgesprek toch besluit om een van onze diensten, zoals Energie Vanzelf Geregeld of  Verzekerd Zonder Zorgen aan te vragen, worden de kosten van het adviesgesprek in mindering gebracht op het abonnement van de aangevraagde dienst.

  • Spar met een adviseur over jouw energiebehoeftes
  • Jouw wensen staan centraal in het adviesgesprek 
  • Eenmalig deskundig en onafhankelijk advies zodat jij de juiste keuze maakt
  • Je zit nergens aan vast en kunt goed voorbereid aan de slag

Nooit meer last van je vaste lasten

Maak direct een afspraak

Klik hier om een afspraak in te plannen. Je ontvangt een bevestiging van de afspraak in je mailbox.

Een afspraak duurt ongeveer 30 minuten. Dat lijkt misschien lang, maar we willen de tijd voor je nemen en al je vragen beantwoorden. Het gesprek is vrijblijvend en gratis. Het is belangrijk dat je op het moment van de afspraak:

Op het door jou ingevulde telefoonnummer bereikbaar bent
Je energieverbruik en de einddatum van je huidige contract bij de hand hebt.

Maak een afspraak