Het goedkoopste
energiecontract regel je nu zelf!

Eenvoudig zelf het beste energiecontract regelen

Een bijzondere Energievergelijker

Met onze Energievergelijker vergelijk en regel je gratis en eenvoudig je energiezaken. Je vraagt je misschien af: "Wat is daar bijzonder aan?" Een gratis vergelijker klinkt misschien niet erg bijzonder, maar toch is onze Energievergelijker om een aantal andere redenen écht bijzonder:

  • We tonen de meeste en beste aanbiedingen van Nederland
  • We tonen alleen energieleveranciers met financiële buffers
    (positieve solvabiliteit).
  • We zijn onafhankelijk en objectief

 

Solvabele energieleveranciers

Met ons jaarlijkse een solvabiliteitsonderzoek voorkomen we dat je je zou aanmelden bij een financieel 'zwakke' leverancier. Bij een faillissement van je energieleverancier loop je namelijk het risico dat je de door jou betaalde voorschotbedragen en een eventuele bonus kwijt raakt. Bovendien moet je in dat geval tussentijds overstappen naar een duurder contract.  In onze vergelijker nemen we alleen contracten op van betrouwbare en solvabele leveranciers op. Wij doen het uitzoekwerk en jij weet zeker dat je kiest uit goede contracten.

Onafhankelijk aanbod

Wij zijn volledig onafhankelijk en nemen alle solvabele energieleveranciers mee in onze vergelijker. Je komt dus geen "gesponsorde" aanbiedingen of advertorials tegen. Hierdoor weet jij zeker dat het beste contract voor jouw situatie altijd bovenaan komt te staan. Dit klinkt misschien logisch maar in de praktijk zien wij toch vaak dat onafhankelijkheid en een eerlijke vergelijking niet vanzelfsprekend zijn.

Aan de slag!

Vul eenvoudig je gegevens en verbruiken in en ontdek welke contracten voor jouw situatie het meest geschikt zijn. Wij adviseren je om je energietarieven vast te zetten. Je bespaart t.o.v. van de variabele tarieven honderden euro's per jaar en je weet waar je aan toe bent.

Start met vergelijken

Jouw energie verbruik jouw data?

Overstappen naar een nieuwe energieleverancier betekent ook ongevraagd een nieuwe verbruiksapp. De verbruiken van voorgaande jaren ben je dan  'kwijt'. Hierdoor wordt het vergelijken en voorspellen van je energieverbruik erg lastig en onbetrouwbaar. Maar dat is nu geen reden meer om te blijven zitten waar je zit!

Als je overstapt via de Vastelastenbond krijg je gratis de slimme dongle Sparky (t.w.v. € 30). Met deze dongle krijg je realtime-inzicht in je verbruik én blijft jouw energieverbruik van jou. Je bent dus vrij om te kiezen welk energiecontract het beste bij jou past en je houdt jaar-in-jaar-uit je verbruik inzichtelijk.

Sparky geeft je realtime inzicht in je energieverbruik


Wil je het jaarlijks overstappen uitbesteden?

Kom je er zelf toch niet uit of vergeet je om jaarlijks over te stappen? Dan kun je ook gebruik maken van onze volledige ontzorging met de dienst Energie Vanzelf Geregeld. Wij regelen dan voor jou het meest voordelige contract bij een financieel gezonde energieleverancier. En jij houdt tijd over om aan leukere dingen besteden!

Start met ontzorgen