WOZ waarde check

Benieuwd of woningverduurzaming voor jou mogelijk is?
Vraag een gratis verduurzamingsadvies aan!

Verduurzamingsadvies

Onze partners helpen jou om je huis te verduurzamen. Door gratis een verduurzamingsadvies bij ons aan te vragen, weet je waar verduurzamingskansen in jouw woning liggen. Pas als je weet wat jouw mogelijkheden zijn op het gebied van verduurzamen en wat de kosten van de verschillende maatregelen zijn, kun je de juiste beslissingen nemen.

Zo werkt het

  • Vul dit formulier zo compleet mogelijk in

  • Wij nemen contact met je op en brengen jouw wensen in kaart

  • Je ontvangt onafhankelijk advies van de beste verduurzamingspartijen

  • Regelwerk en planning wordt uit handen genomen

Wat kan de Vastelastenbond nog meer voor mij betekenen?

De VasteLastenBundel is hét combinatiepakket van de Vastelastenbond en bestaat uit onze services Energie Vanzelf Geregeld, Verzekerd Zonder Zorgen en onze autoverzekering. Voor slechts € 119,- per jaar nemen wij elk jaar jouw energiecontract en je verzekeringen onder de loep. Zodra er besparingskansen zijn, springen we daar direct op in. Zo bespaar jij jaarlijks honderden euro’s zonder daar iets voor te hoeven doen. 

Waarom de VasteLastenBundel kiezen?

  • Gebundelde diensten -> Lagere kosten = Beste deal!

  • Een vast aanspreekpunt en vraagbaak voor al je vaste lasten

  • Jouw belangen zijn onze belangen

  • Volledige ontzorging door een betrouwbare partij
     

Mocht je nog vragen hebben over het Verduurzamingsadvies of de VasteLastenBundel dan kun je altijd bij ons terecht!

Bel mij terug voor meer informatie over verduurzaming van mijn woning!

Wat is jouw naam?
Wat zijn jouw contactgegevens?

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van de VasteLastenBundel? + -

De VasteLastenBundel brengt onze services Energie Vanzelf Geregeld, Verzekerd Zonder Zorgen en onze autoverzekering samen én vult dit combinatiepakket aan met meerdere diensten. Zo nemen we ook jouw zorgverzekering onder onze hoede en profiteer je van de Duurzaamheidscheck. Bij laatstgenoemde dienst bezoekt een duurzaamheidsexpert jouw woning en kijkt hij waar verduurzamingsmogelijkheden zijn. Na afloop ontvang je een overzichtelijke offerte voor woningverduurzaming. Uiteraard is de offerte geheel vrijblijvend en vindt het bezoek in overleg plaats. 

Waarom is de VasteLastenBundel ontwikkeld? + -

Wij bieden al jaren de diensten Energie Vanzelf Geregeld en Verzekerd Zonder Zorgen aan. Recentelijk kwam daar een autoverzekering bij. Daarnaast beschikken we nog over een aantal losse diensten. De afgelopen jaren gaven veel klanten aan behoefte te hebben aan meerdere diensten onder één dak. Zij hebben behoefte aan totaalontzorging. De mening van onze klanten vinden wij zeer waardevol en daarom besloten we om onze services te bundelen. Voor een scherp tarief heb je alle vaste lasten onder één dak. Dit betekent dat je jaarlijks één bedrag betaalt voor het beheer van al je vaste lasten. Zo word je volledig ontzorgd en weet je dat een betrouwbare partij voor jou naar de beste bespaarmogelijkheden zoekt.

Wat is het voordeel van een VasteLastenBundel? + -

Als je gebruikmaakt van de VasteLastenBundel profiteer je van volledige ontzorging voor een scherpe prijs. Jij hoeft je niet meer druk te maken over onbetrouwbare vergelijkingssites, kleine lettertjes en onduidelijke polisvoorwaarden. Voortaan kun je deze vervelende, tijdrovende en frustrerende klus uit handen geven. Wij gaan nog een stapje verder voor jou, want gedurende het hele jaar houden we jouw verzekeringen en energiecontract in de gaten. Naast je energierekening controleren we ook je autoverzekering, zorgverzekering en schadeverzekeringen. We breiden de VasteLastenBundel de komende periode uit met meerdere diensten. Een voorbeeld daarvan is de Duurzaamheidcheck. Het grote voordeel van de bundel is dat wij in ruil voor een vast bedrag voor jou op besparingskansen inspringen. 

Met welke energieleveranciers en verzekeraars werken jullie samen? + -

Met geen enkele. Wij zijn niet gebonden aan één verzekeringsmaatschappij of energieleverancier. Ons verdienmodel zit in het abonnement dat je ons jaarlijks betaalt. Wij zijn geheel onafhankelijk en dienen geen enkel ander belang dan het jouwe. We hebben er nooit baat bij om je bij een specifieke maatschappij onder te brengen. Zoals we al eerder vertelden, gaan we voor jou de diepte in. De laagste prijs is voor ons niet leidend. Meerdere factoren zijn van invloed bij het bepalen van de beste prijs. Jouw specifieke woonsituatie, geldende polisvoorwaarde en de solvabiliteit van bestaande partijen spelen een grote rol bij het maken van een overstap.

Wat is het onderscheidend vermogen van de Vastelastenbond? + -

De kracht van onze dienstverlening is dat wij 18 jaar ervaring hebben en de energiemarkt en verzekeringswereld op ons duimpje kennen. We weten welke verzekeraars niet alleen een goede premie aanbieden, maar ook over een correcte dekking en een fijne schadeafhandeling beschikken. We kiezen voor A-verzekeraars zoals a.s.r., Nationale Nederlanden, Avéro en DAS. Voor energieleveranciers werken wij precies hetzelfde. Natuurlijk kijken we naar de beste prijs, maar minstens zo belangrijk is of het aangeboden contract bij jouw specifieke woonsituatie past. Ook onderzoeken we de solvabiliteit en het inkoopbeleid van energieleveranciers.

Recente topics uit onze nieuwsbrieven.

Je kan altijd terecht met vragen, maar misschien hebben we jouw vragen al wel beantwoord. Bekijk onze blogs eens om er achter te komen.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op. Onze 20 experts zitten voor je klaar.