WOZ waarde check

Van huren naar kopen
Van huurbaas naar eigen baas

Kun jij kopen? 

Het is vaak voordeliger om een huis te kopen dan om het te huren. Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? Kun jij je huur omzetten naar een hypotheek? Deze handige tool geeft direct antwoord op deze prangende vragen. 

Inzicht in de mogelijkheden

Vul in wat je aan huur betaalt, geef aan wat je bruto inkomen is per maand en verken de mogelijkheden. Deze tool helpt je op weg en geeft aan hoeveel je kunt lenen met je huurlasten. Op basis van de ingevoerde gegevens, krijg je een indicatie van de maximale hypotheeklasten. Voor meer informatie kan er direct contact met een adviseur gezocht worden. 

Huren versus kopen

  • Ontdek of je een huis kunt kopen
  • Ontdek je maximale hypotheeklasten
  • Snel inzicht in je opties
  • Onze adviseurs staan voor je klaar

Verken je mogelijkheden tot kopen! 


Waarom via de Vastelastenbond? 

Wij maken ons al achttien jaar sterk voor lastenverlaging voor consumenten. Zo zoeken we voor onze klanten naar de meest voordelige energiecontracten en verzekeringen. Er zijn echter meerdere manieren waarop je kunt besparen. Het is erg interessant om te onderzoeken of je jouw woonlasten kunt verlagen. Wij helpen je daar graag bij!

Recente topics uit onze nieuwsbrieven.

Je kan altijd terecht met vragen, maar misschien hebben we jouw vragen al wel beantwoord. Bekijk onze blogs eens om er achter te komen.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op. Onze 20 experts zitten voor je klaar.