WOZ waarde check

Bouwen op de hypotheekcheck
Onderzoek je bespaarkansen

Hoe zit het met jouw hypotheek?

Kun je besparen op je huidige hypotheek? Er is veel mogelijk op dit gebied dus is het verstandig om je mogelijkheden te verkennen. Dat kan snel en eenvoudig met een handige hypotheekcheck. Na het invullen van informatie over je huidige hypoheek en de hoogte van de rente krijg je inzicht in je bespaarkansen. 

Lastenverlaging 

Het kan bijvoorbeeld interessant zijn om van een topafslag gebruik te maken of een andere hypotheek af te sluiten. Een andere optie zou verhuizen kunnen zijn. Na het invullen van de check krijg je genoeg inspiratie. Mocht je meer willen weten, kun je een adviseur inschakelen.

Krijg inzicht

  • Heb je nog de goede hypotheek?
  • Ontdek je bespaarkansen
  • Binnen paar minuten handige tips
  • Adviseurs kunnen je bijstaan

Onderzoek of je kunt besparen! 

Waarom via de Vastelastenbond?  

Wij maken ons al achttien jaar sterk voor lastenverlaging voor consumenten. Zo zoeken we voor onze klanten naar de meest voordelige energiecontracten en verzekeringen. Er zijn echter meerdere manieren waarop je kunt besparen. Het is erg interessant om te onderzoeken of je jouw woonlasten kunt verlagen. Wij helpen je daar graag bij!

Recente topics uit onze nieuwsbrieven.

Je kan altijd terecht met vragen, maar misschien hebben we jouw vragen al wel beantwoord. Bekijk onze blogs eens om er achter te komen.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op. Onze 20 experts zitten voor je klaar.