Word gratis lid!
Samen staan we sterker

Gratis lidmaatschap

150.000 leden en we groeien nog steeds!

Al sinds 2004 staan we samen sterk. We helpen onze leden met het maken van de juiste keuze. Of het nou om energie, isolatie, internet of andere bespaartips gaat. We staan met raad en daad voor onze leden klaar. Word ook gratis lid van de consumentenvereniging voor vaste lasten en profiteer!

jaarlijks adviesgesprek

We geven onze leden GRATIS advies. We voorzien u van alle benodigde informatie, prijzen en voorwaarden, zodat u kunt besparen op uw vaste lasten. En u ontvangt collectieve korting op vele diensten en producten.
gratis bespaar advies

vaste lasten onder de loep

De maandelijkse uitgaven bestaan grotendeels uit vaste (woon)lasten. Ons doel is om u aan te sporen actief aan de slag te gaan met uw vaste lasten, zodat de impact minder groot is.  
Waar kunnen wij u bij helpen? Ons team
wat kunnen wij voor je doen

onderzoeken en bespaartips

We gaan graag aan stapje verder voor onze leden. We leggen ingewikkelde zaken helder uit. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw vragen over vaste lasten. En dat wordt gewaardeerd! Lees onze beoordelingen!
Onze beoordelingen

Altijd scherpe tarieven en correcte voorwaarden

Wij geloven niet in éénmalige kortingen of 'cadeautjes'. Naast goede voorwaarden zorgen wij voor doorlopend scherpe tarieven. Wij vinden het oneerlijk dat bestaande klanten vaak niet beloond worden. Via ons profiteert u ook als bestaande klant van korting. Op deze manier bespaart u meer dan wanneer u kiest voor een éénmalige aanbieding bij een overstap.

Voorkomen en oplossen van klachten

Wij bieden duidelijke diensten en producten met heldere voorwaarden. Dit helpt op de eerste plaats onaangename verrassingen te voorkomen. Loopt u ergens tegen aan of ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 040-7200200. Wij staan aan uw kant en zoeken vraagstukken graag voor u uit! Wij bieden u een oplossingsgarantie bij klachten.

Hulp bij vragen of problemen

Als er onverhoopt onduidelijkheden of problemen optreden is de Vastelastenbond uw eerste aanspreekpunt. We nemen namens u contact op met uw energieleverancier. Elk van onze samenwerkingpartners heeft bekwame accountmanagers die de Vastelastenbond ondersteunen en waarmee korte lijntjes worden onderhouden. Deze oplossing werkt: we bieden een 100% oplossingsgarantie bij elke vraag of probleem.
Nog vragen? Bel ons: 040 - 7 200 200 op werkdagen tot 17:00