Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Kies voor de VasteLastenBundel<

Jouw vaste lasten onder één dak geregeld.

Eén aanspreekpunt voor je vaste lasten. Regel je energie, verzekeringen en meer via ons.

€150,- p.j

Of €15,-p.m

Meer informatie

De 0900 alternatieve nummer | Niet meer nodig

Nederland kent drie verschillende soorten 090x-nummers. De 0900-nummers zijn bedoeld voor serieuze informatie en zakelijke diensten, 0909-nummers zijn voornamelijk voor spelletjes en ander amusement en op 0906-nummers worden vooral erotische diensten aangeboden. In het verleden moesten consumenten veel betalen voor 0900-nummer. Vanaf juli 2017 is dat verleden tijd. 

Vanaf 1 juli 2017 mogen er naast de gebruikelijke gesprekskosten geen extra kosten meer in rekening worden gebracht door een aanbieder van een klantenservice. 

Aanbieders van 0900-nummers moeten voor het gesprek alle kosten melden. Ook moeten zij aangeven wat het maximumtarief voor het gesprek is. Dit geldt voor alle 0900-nummers met een tarief vanaf 15 cent per minuut.

Bent u op zoek naar telefoonnummer energieleverancier? 

Bent u op zoek naar een telefoonnummer van een energieleverancier? Vereniging de Vastelastenbond heeft bijna alle telefoonnummer voor u in een overzicht gezet. Voor meer informatie kijk op deze pagina.