Besparen
Goedkopere vaste lasten

 

Besparen, dat wil iedereen wel. Waar moet u alleen beginnen met besparen? Veel mensen komen hier maar moeilijk uit. De auto is echt nodig, net als het abonnement op de sportschool of die welverdiende vakantie. Wij adviseren ook absoluut niet om op deze leuke en belangrijke zaken te korten. Zeker niet omdat het zoveel makkelijker kan. Begin nu met besparen op uw vaste lasten.

Hoe bespaart u op vaste lasten?

Voordat we deze vraag beantwoorden geven wij alvast antwoord op een andere belangrijke vraag; hoeveel valt er te besparen? Een besparing van € 300,- tot € 500,- is voor iedereen mogelijk. Vaak zelfs nog meer. Hoe? Door aanbieders van energie, internet, tv, telefonie, autoverzekeringen e.d. met elkaar te vergelijken en op het juiste moment over te stappen. Dit zijn allemaal besparingen waarvoor u niet hoeft te investeren en die snel realiseerbaar zijn.

Wij zetten de belangrijkste voor u op een rij:

Duurzaam besparen

Duurzaamheid is een veelbesproken onderwerp en buiten dat het goed is voor het milieu kan het u ook nog eens geld opleveren. Door te investeren in duurzame energie, zoals zonnepanelen, kunt u op termijn geld verdienen. Dit geldt ook voor een warmtepomp, zonneboiler of het isoleren van uw huis.

Uw netto maandlasten gaan zo ook omlaag. U betaalt immers niets voor de elektriciteit die opwekt en daarna zelf verbruikt. Uw besparing kan zo op jaarbasis nog verder groeien.

Hulp bij besparen

De Vastelastenbond helpt u graag bij het besparen op vaste lasten. Inmiddels helpen wij al ruim 100.000 leden met het verlagen van hun maandlasten. Desgewenst geven wij u graag meer informatie over besparen. U kunt ons bereiken op: 040-7200200.


 

Besparen wordt sparen

Door de juiste keuzes te maken gaat u als het ware geld verdienen. In plaats van te veel te betalen voor uw vaste lasten houdt u nu geld over. Het bespaarde bedrag kunt u nu sparen voor uitgaven in de toekomst. Al kunt u er natuurlijk ook meteen iets leuks van gaan doen!

Bespaartips

Het verminderen van het verbruik is ook een manier van besparen. Dit scheelt vaak ook flink in de kosten. Van sommige kosten heeft u daarnaast wellicht geen weet. Wij hebben een aantal bespaartips voor u op een rijtje gezet.