Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

40 procent meer zonne-energie opgewekt in 2017

Woensdag 03 januari 2018 10:21Margot Boesveld
zonne-energie 2017

zonne-energie 2017

Het jaar 2017 gaat als duurzaam de boeken in. In Nederland werd er 40 procent meer zonne-energie opgewekt dan in 2016. Daarnaast steeg het aandeel van windenergie met 30 procent. Alle duurzame bronnen samen zijn goed voor 10 procent van alle stroom die in Nederland is opgewekt in 2017.

Deze stijging is een stap in de goede richting om te voldoen aan de Europese richtlijnen. Al zal de stijging moeten doorzetten om in 2020 ook daadwerkelijk 14 procent van de energie duurzaam op te wekken. Al ligt Nederland wel op koers om te voldoen aan de doelstelling van het eigen energieakkoord. Dit akkoord gaat uit van 16 procent duurzame energie in 2023.

Naast meer zonne- en windenergie waren er in 2017 ook veel initiatieven om Nederland te verduurzamen. Door samenwerkingen van de overheid, wetenschap en bedrijfsleven ontstonden er diverse initiatieven. Zoals een 3D-printer voor gerecycled plastic, een reactor om energie uit poepluiers te halen en het reinigen van stadslucht. Ook in 2018 zullen deze duurzame initiatieven worden voortgezet en bijdragen aan een duurzamere wereld. 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over