Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

45% wil lagere zorgpremie in ruil voor delen medische gegevens

Vrijdag 22 april 2016 15:49Margot Boesveld

 

Zou jij gegevens als je bloeddruk, aantal slaapuren en getelde stappen met je zorgverzekeraar willen delen? 45 procent van de Nederlanders is bereid deze persoonlijke informatie af te staan in ruil voor korting op de premie.

In de groep 18-25 jaar is de bereidheid het grootst (59%). Iets meer dan de helft (51%) van de mensen met een laag inkomen willen gezondheidsinformatie delen. De NOS schrijft over het onderzoek (6000 respondenten, uitgevoerd door Multiscope).

Volgen van rijgedrag

In oktober 2015 werd bekend dat verzekeraar Achmea werkt aan een kastje waarmee het rijgedrag kan worden gevolgd. Polishouders die veilig rijden kunnen dan worden beloond met een lagere premie.

Radar vroeg naar aanleiding van dat nieuws op Facebook: Waar kies jij voor? Een lagere premie / Mijn privacy? De reacties waren wisselend.

Zo schrijft Harry: 'Aangezien alles en iedereen toch al alles van je weet dan kan dit er ook nog wel bij. Als je je aan de regels houdt bevordert dit misschien tot een stuk verkeersveiligheid. Als ik er als gepensioneerde ermee kan verdienen zeg ik niet gauw nee. Iedere euro is er één.'

Romane kijkt er anders tegenaan: 'Big Brothter's watching you. Afschuwelijk!!! Kortom: hoe minder je te besteden hebt, deste meer privacy zul je moeten inleveren om financieel te kunnen overleven. Ergo: Privacy kost geld.'

Vereniging de Vastelastenbond volgt deze ontwikkelingen op de voet. Wij houden u graag op de hoogte!

Bron: Radar/NOS

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over