Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

560.000 KPN-klanten zeggen vaste telefoonlijn op

Woensdag 07 februari 2007 12:45Margot Boesveld

 

Ongeveer 560.000 consumenten hebben vorig jaar hun vaste telefoonlijn bij KPN opgezegd. Dat blijkt uit de jaarcijfers van het telecomconcern.De meeste klanten stappen over naar concurrenten zoals UPC en Casema. Deze kabelmaatschappijen bieden namelijk televisie, internet en bellen in één pakket aan, terwijl KPN nu pas begonnen is met het aanbieden van deze combinatie.Door deze vertraging dreigt KPN de markt te missen, omdat veel consumenten voor de concurrent hebben gekozen. Deze kabelbedrijven hebben inmiddels bijna één miljoen klanten die het combi-pakket hebben genomen. KPN loopt door het klantenverlies maandelijks een bedrag van tien miljoen euro mis.Bron: RTL nieuws

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over