Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

70% van de consumenten stapt over als ze € 75 of meer kunnen besparen

Donderdag 06 oktober 2005 09:00Margot Boesveld

 

Uit onderzoek van het CPB en de Consumentenbond is gebleken dat 70% van de consumenten pas bereid is om over te stappen als het verschil meer dan € 75 bedraagt. Bij een prijsverschil van precies € 75 stapt 30% over.

Wij behoren met onze tarieven tot de allervoordeligste aanbieders van Nederland. Voor een huishouden met een gemiddeld energieverbruik kunt u eenvoudig meer dan 75 euro besparen via de Vastelastenbond.

Mensen uit Essent gebied    € 94.68Mensen uit Eneco gebied     € 86.47Mensen uit Nuon gebied      € 84.49

Mensen rijden om, om naar een andere winkel waar de cola een dubbeltje goedkoper is, maar als mensen de mogelijkheid hebben om ineens meer dan € 80,- te besparen doen ze dat niet (slechts 8% is van leverancier gewisseld). Dat is eigenlijk raar, maar ook begrijpelijk. Omdat er veel is misgegaan in de energiemarkt zijn mensen huiverig geworden om over te stappen. We zien dat er gelukkig langzaam verandering in komt. De enige manier om de prijzen naar beneden te krijgen is dat mensen over gaan stappen. Anders hebben energiebedrijven immers ook geen reden om hun tarieven te verlagen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over