Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

80 procent verwacht chaos zorgstelsel

Dinsdag 20 september 2005 14:09Margot Boesveld

 

80 procent van de Nederlanders verwacht dat er volgend jaar grote chaos ontstaat bij invoering van het nieuwe ziektekostenstelsel. Dat is gebleken uit een enquête van het Tros-consumengtenprogramma Radar.

Volgens Radar hebben weinig Nederlanders in de gaten wat het nieuwe ziektekostenstelsel inhoudt. Zo verwacht een groep van 30 procent van de ondervraagden dat ze volgend jaar nog steeds in het ziekenfonds zal zitten, en denkt 13 procent nog steeds particulier verzekerd te zijn. In het nieuwe stelsel verdwijnen ziekenfonds en particuliere verzekeringen. Alle burgers zijn vanaf 1 januari 2006 verzekerd via eenzelfde basispakket met, eventueel, een aanvullende verzekering. Aan het onderzoek van Radar deden 15.000 Nederlanders mee.

Ik vind dat de overheid veel eerder had moeten beginnen met de voorlichting van de nieuwe zorgwet. Mensen horen alleen maar negatieve verhalen en elke keer is er wel weer een groep die er flink op achteruit gaat. Dan weer de lage inkomens dan weer de studenten. Als het kabinet al niet weet wat de consequenties zijn, dan is het geen wonder dat weinig mensen vertrouwen hebben in de nieuwe zorgwet.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over